6 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 6

4. Göz Farı Macunu Yapın

Henton, bir macun oluşturmak için orta ila koyu kahverengi bir göz farını biraz sürtünme alkolüyle karıştırmayı öneriyor. "Bunu kompaktınızın köşesinde veya bir makyaj fırçası veya kulak çubuğuyla kapağınızda yapabilirsiniz," diyor. "Daha sonra bu macunu bir çil olarak boyayabilirsiniz; alkol daha fazla kalıcılık sağlar."

7 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 7

5. Kirpik veya Kaş Boyası Kullanın

Daha uzun süre kalıcı bir çil elde etmenin bir diğer yolu da evde kirpik veya kaş boyası kullanmaktır. Henton, "orta veya kızıl kahve tonlarında öneririm," diyor. "Boyayı talimatlara göre karıştırın ve yüzünüze sürün veya boyayın; bu, epidermisi hafifçe boyar ve cilt tipinize bağlı olarak bir ila iki gün kalır."


8 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 8

6. Göz Farı Çubuğu Kullanın

Bunlar daha çok kremsi bir formüle sahip olurlar. Aparovich, "Aletinizi bir kaş kalemi veya göz farı çubuğuna batırın," diyor. "Bu ürünler çabuk kurumaz ve rahat ve acele etmeden uygulama sağlar." Sadece kuru farlarınız varsa, sabitleme spreyi ile hafifçe düzeltebilirsiniz.

9 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 9

7. Bir Çil Kalemi Deneyin

Sahte çiller şu anda büyük bir trend ve makyaj markaları bunu fark etti. Kendin yap yoluna gitmek istemiyorsanız, çiller için özel olarak yapılmış bir kalem satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, çil oluşturmak istediğiniz yere kalemi noktalamak.