3 / 7
Annesini kaybeden Akın Akınözü'nden duygusal paylaşım: "Çocukluğumu kaybettim, ilk gerçek aşkımı kaybettim" - Resim : 3

Yapılan açıklamada, "Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz" denildi.

4 / 7
Annesini kaybeden Akın Akınözü'nden duygusal paylaşım: "Çocukluğumu kaybettim, ilk gerçek aşkımı kaybettim" - Resim : 4

Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından Instagram hesabından ilk kez paylaşım yaptı:

"Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak. Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz 'ÖZLEM...' Oğlun."


5 / 7
Annesini kaybeden Akın Akınözü'nden duygusal paylaşım: "Çocukluğumu kaybettim, ilk gerçek aşkımı kaybettim" - Resim : 5

Akınözü, annesinin cenaze programı hakkında da bilgi vererek; "Biricik annem Özlem Akınözü'nü 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü Vadistanbul Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Yeni Ayazağa Mezarlığı'ndan (3. kapı) son yolculuğuna uğurlayacağız" dedi.

6 / 7
Annesini kaybeden Akın Akınözü'nden duygusal paylaşım: "Çocukluğumu kaybettim, ilk gerçek aşkımı kaybettim" - Resim : 6

Özlem Akınözü, "Karagül', 'Zeytin Tepesi', 'Avlu', 'Payitaht Abdülhamit' ve 'Deliha 2" gibi dizi ve filmlerde rol almıştı.