2 / 5
Ata Demirer kendisine gelen yoruma şaşırdı: 'Kariyerim göbeğe mi bağlı?' - Resim : 2

Milliyet’in haberine haberine göre önceki akşam Yakın Doğu Üniversitesi’nde bulunan MOE Açık Hava Sahnesi’nde sevenleriyle bir araya gelen ünlü komedyen, Kıbrıs’ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Benim babam ben iki yaşındayken savaş için buradaydı, askerleren biriydi. 52 yaşındayım. 50 sene sonra oğlu özgür Kıbrıs'a sanatçı olarak gösteriye geliyor. Tuhaf bir duygu. Bu durum hoşuma gitti"

3 / 5
Ata Demirer kendisine gelen yoruma şaşırdı: 'Kariyerim göbeğe mi bağlı?' - Resim : 3

Komedyen, "Gösterileriniz kapalı gişe oluyor. Sizler gibi genç isimlerin olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bir sürü yetenekli arkadaş var ama herkesin hikayesi kendine özel. Benimki sadece gösteri değil. Oyunculuk ve senaristlik yapıyorum. Daha geniş bir çalışma alanım var. Bu işi yapmak isteyenlere tavsiyem; gösteri sanatının bütün kolunu yapmaya çalışsınlar. Şarkı, resim, senaristlik ve oyunculuk yapmaya çalışsınlar" yanıtını verdi.


4 / 5
Ata Demirer kendisine gelen yoruma şaşırdı: 'Kariyerim göbeğe mi bağlı?' - Resim : 4

Yılın büyük kısmını teknede geçiren Demirer, "Güzel. Esnaf memnun" diyerek, espri yaptı.

5 / 5
Ata Demirer kendisine gelen yoruma şaşırdı: 'Kariyerim göbeğe mi bağlı?' - Resim : 5

Kilo veren Demirer sahnede, "Instagram'a iki arkadaş yazmış. 'Abi geldik, göbeği erittin bakalım ne anlatacaksın?' yazmış. Paranoya yaptım. Kariyerim göbeğe mi bağlı?" dedi.