3 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 3

Fotoğraf skandalı

Geçtiğimiz yıl aralık ayından itibaren kamuoyundan uzak olan Kate, 10 Mart ulusal anneler gününde çocuklarıyla fotoğraf paylaştı.

Prensesin paylaştığı fotoğraf üzerinde oynandığı gerekçesiyle ajanslardan kaldırıldı ve işler bundan sonra daha ciddi bir hal almaya başladı.

Fotoğrafla ilgili Kate özür açıklaması yaparken kraliyet ailesi sessizliğini korudu. Amerikan TV programları hızla bir kraliyet karmaşasına dönüşen bu durumla açıkça dalga geçti. Sonrasında ise fotoğrafta Kate'in yer alıyormuş gibi rötuş yapıldığı iddia edildi. Fotoğraftaki Kate görüntüsünün çok önceden çekilen başka bir fotoğrafa ait olduğu öne sürüldü.

Kaynak: CNN Edition 

4 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 4

ALDATMA İDDİALARI

Ortada bir kanıt olmasa da William ve Kate çiftinin arasının bozuk olduğu, hatta boşanma sürecinde oldukları öne sürüldü.

Veliaht Prens William'ın Prenses Kate'i arkadaşı eski manken Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiaları gündeme gelmişti. Ardından Kate'in intikam için Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeninin kızı olan Lady Gabriella Windsor'ın 45 yaşındaki kocası Thomas Kingston ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

Thomas Kingston, 25 Şubat günü evinde cesedinin yanında bir silahla ölü bulundu.

Kaynak: NTV


5 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 5

İnsanların bu duruma neden bu kadar ilgi gösterdiğini anlamak zor değil. Ne de olsa buna saray entrikası denmesinin bir nedeni var. Örneğin yaklaşık 20 yıl önce İngiltere'nin Birmingham şehrinden ABD'ye taşınan 40 yaşındaki Susan Graves, kraliyet haberlerini Reddit gibi sitelerden takip ediyor. CNN'e verdiği demeçte Graves, "Prenses Diana'nın öldüğü zamanı ve sonrasında yaşanan tüm skandal ve üzüntüleri hatırlayacak kadar yaşlıyım. Şimdi de Prens Harry ve eşinin başına gelenler, Prens Andrew'la ilgili olanlar ve Kral'ın hasta olması. Her zaman bir şeyler oluyor" dedi.

Kaynak: CNN Edition 

6 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 6

"HERKES GİZEM SEVER"

Reddit'te ve başka yerlerde kraliyet dedikodularını takip eden 28 yaşındaki Amerikalı Carly Wainsworth, CNN'e tüm bunların bir tür gizem çözmek gibi hissettirdiğini söyledi. Wainsworth, "Kurgu gibi hissettiriyor ama değil. Sadece gerçek olacak kadar gerçek, eğer bu bir anlam ifade ediyorsa. İşin içine Photoshop'lu bir resim gibi şeyler giriyor ve neler olup bittiğini merak etmeden duramıyorsunuz. Herkes gizemi sever. Bu insanların çoğu ipucu aramanın, perde arkasında neler olduğunu tahmin etmenin eğlenceli olduğunu düşünüyor" diye konuştu. Genelde kraliyet ailesini hiç önemsemeyen arkadaşlarının bile prensesin dramına ilgi duyduğunu da ekledi.

Kaynak: CNN Edition