8 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 8

OKUL TARTIŞMASI İDDİALARI 

Başka bir iddia da Kate Middleton ve Prens William, en büyük oğulları Prens George'u okula nereye gönderecekleri konusu. Ünlü çift Kate Middleton'ın kamuoyunun gözünden yokluğunun sağlığı ve evliliği hakkında spekülasyonlara yol açmasından çok önce anlaşmazlığa düşmüştü. 

İddialara göre Kraliyet içinden biri, "Kate, George'un her gün okula gidip gelmesini istiyor ama William onun yatılı okula gitmesini istiyor" dedi .  "William kendisi de yatılı okula gitti ama Kate, oğlu George'u göndermeyi hayal edemiyor."

Bir kaynak, "George'a beş aylığına veda etme fikri Kate'i gözyaşlarına boğdu" dedi.

Kaynak: Radar Online 

9 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 9

İngiliz medya mensupları da Kate'in yokluğuna ilişkin resmi açıklamaları açıkça sorgulamaya başladı. Kraliyet haberlerine genelde sempatiyle yaklaşan The Daily Mail kısa süre önce attığı bir manşette Kraliyet Ailesi'nin daha şeffaf olması gerektiğini vurguladı.


10 / 10
Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor - Resim : 10

SOSYAL MEDYA MESAJI YAYIMLADI

Galler Prensi ve Prensesi, Kate'in devam eden sağlık sorunları nedeniyle kutlamaları kaçıran takipçilerine Aziz Patrick Günü'nü kutladı.

İkili, İngiliz askerlerinin yer aldığı Instagram videosunun yanı sıra şunları yazdı; "Aziz Patrick Günü Kutlu Olsun! İşte İrlandalı Muhafızların yıllık geçit töreni için prova yaptığı kısa bir görüntü. Bugünü kutlayan herkese Sláinte!"