Gonca Vuslateri 'Leyla: Hayat...Aşk...Adalet' ile ekranlara dönüyor

Oynadığı her karakterle izleyicilerin hafızalarına kazınan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, 11 Eylül Çarşamba günü NOW ekranlarında izleyicilerle buluşacak Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’te canlandıracağı ‘Nur’ karakteriyle çok konuşulacak.


1 / 6
Gonca Vuslateri 'Leyla: Hayat...Aşk...Adalet' ile ekranlara dönüyor - Resim : 1

Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba günü NOW’da izleyicilerle buluşacak ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’ dizisi şimdiden hikayesi ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

2 / 6
Gonca Vuslateri 'Leyla: Hayat...Aşk...Adalet' ile ekranlara dönüyor - Resim : 2

Dizinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, hayat verdiği ‘Nur’ karakteriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir rolle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.


3 / 6
Gonca Vuslateri 'Leyla: Hayat...Aşk...Adalet' ile ekranlara dönüyor - Resim : 3

Çocukluğunu çöplükte geçiren Nur, üvey kızı Leyla’ya yaptığı türlü eziyetlerin yanı sıra Leyla’nın babasının ölümüyle onu da kendi gibi büyümesi için çöplüğe bırakıyor.

4 / 6
Gonca Vuslateri 'Leyla: Hayat...Aşk...Adalet' ile ekranlara dönüyor - Resim : 4

Hayatını mahveden Nur’dan intikam almak isteyen Leyla ise yıllar sonra Nur’un karşısına çıkıyor. Sürprizlerle dolu sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek dizide ‘Nur’un hayatı ve entrikaları çok ses getirecek.