3 / 6
İnci Taneleri izleyiciyle buluştu: Hazar Ergüçlü ilgi için ne diyor? - Resim : 3

“İNCİ TANELERİ, TIPKI HAYAT GİBİ…”

20 yıl sonra “İnci Taneleri” dizisi ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan, “Daha dizi başlamadan oluşan yankılar, seyircinin gösterdiği reaksiyon çok umut verici. Benim hep istediğim bir şey vardı. O da gerçek hayata benzeyen bir hikâye yazmaktı. İnci Taneleri bana bu imkânı verdi. Dizide çok trajik şeyler de var, çok komik şeyler de var. Tıpkı hayat gibi…” dedi.

4 / 6
İnci Taneleri izleyiciyle buluştu: Hazar Ergüçlü ilgi için ne diyor? - Resim : 4

HAZAR ERGÜÇLÜ'DEN İNCİ TANELERİ YORUMU

Dilber’e hayat veren Hazar Ergüçlü ise, “Ben de bu kadar çok konuşulmayı beklemiyordum açıkçası… Çok mutlu oldum, hep birlikte çok sevindik. Umarım dizimiz de Dilber’in getirdiği reaksiyonları getirecek” dedi.


5 / 6
İnci Taneleri izleyiciyle buluştu: Hazar Ergüçlü ilgi için ne diyor? - Resim : 5

İNCİ TANELERİ'NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İnci Taneleri, “Yağmur her yere yağar, ama yıldırım bir noktaya düşer” sözleri eşliğinde Azem Yücedağ’ın (Yılmaz Erdoğan) Dalaman Açık Cezaevi’ne girmesi ile başladı. 10 yıl sonra cezaevinden tahliye olan Azem’in ilk durağı eşinin mezarı oldu. Azem’in yıllar sonra ellerinde sarı papatyalarla karısının mezarı başında şiir okuduğu anlar hayli dikkat çekti. Çocuklarını bularak yepyeni bir hayata başlamak isteyen Azem’in aslında masum olduğu da bölümde ortaya çıkan önemli detaylar arasında yer aldı.

6 / 6
İnci Taneleri izleyiciyle buluştu: Hazar Ergüçlü ilgi için ne diyor? - Resim : 6

DİLBER’İN HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

Dizide 18 yaşında sevmediği bir adam ile zorla evlendirilen Dilber, başından geçenleri Azem’e anlattı. Yıllardır boşanmak istemesine rağmen boşanamayan ve hala kocası Zahir’in tacizine maruz kalan Dilber’in Azem ile ilişkisinin ne olacağı ise diziye dair merakı iyice arttırdı.

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikâyesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Dizi perşembe akşamları Kanal D’de izleyici ile buluşacak.