5 / 9
Yeni bir yaz dizisi: Kalp Yarası - Resim : 5

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, dizide canlandırdığı Ayşe karakterini şu sözlerle anlatmıştı: "Ayşe, güçlü bir kadın karakter. Hayatta zorluklarla sürekli mücadele etmek zorunda kalan güçlü bir kadın. Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapabilen, sıcak, samimi, eğlenceli ve bizden biri" 

6 / 9
Yeni bir yaz dizisi: Kalp Yarası - Resim : 6

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Gökhan Alkan ise dizide canlandırdığı Hatay-Antakya'nın namlı ailelerinden Sancakzadelerin veliahtı Ferit Sancakzade karakteri için şu yorumları yapmıştı: Ferit, Amik Ovası'nın bereketli topraklarında köklü bir ailenin evladı olarak doğmuş oranın suyunu içmiş, güneşinde kavrulmuş, adaleti hayatının merkezine koyarak hukukçu olmuş; korkusuz, gururlu, mağrur ama bir o kadar da naif biri" 

7 / 9
Yeni bir yaz dizisi: Kalp Yarası - Resim : 7

BİNİCİLİK EĞİTİMİ ALDILAR

Dizinin hazırlık döneminde başrol oyuncuları Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel, İstanbul'daki bir at çiftliğinde binicilik eğitimi aldı.

8 / 9
Yeni bir yaz dizisi: Kalp Yarası - Resim : 8

Hatay-Antakya'da geçen hikayede, atlar büyük önem taşıyor. Gökhan Alkan'ın canlandırdığı Ferit Sancakzade karakterinin atı Fırtına yarış dünyasında Farukhan ismiyle bilinen ünlü bir yarış atı.