4 / 8
Kurban Bayramı'nda hangi ünlü nerede sahne alacak? - Resim : 4

Turizm merkezi Belek'teki otellerde ise Doğuş Cabakcor, Dj Funky, Berna Öztürk, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası, Ömür Gedik, Özgün, Elif Buse Doğan, Kafadar, Ege, İskender Paydaş, Burak Yeter sahnede olacak. Alanya'da ise Fettah Can, Funky-C, Öykü Gürman, Berna Öztürk, Sevcan Orhan, Gökhan Tepe, Oğuzhan Koç ve Kafadar konserleri var.

5 / 8
Kurban Bayramı'nda hangi ünlü nerede sahne alacak? - Resim : 5

BODRUM, MARMARİS, FETHİYE

Bodrum'da Anadolu Ateşi, Ebru Yaşar, Dilek Ay, Lyanner Chibas, İpek Dinç, Murat Güvendiksoy, Umut Açıkgöz, Ömür Gedik, Teachers Band, Madam Arabesk, Ege ve Erkan Güleryüz, Marmaris'te İskender Paydaş, Ece Seçkin, Mustafa Ceceli, Fethiye'de Necati ve Saykolar, Soner Arıca, Can Gox, Retrobüs, Efes Bandosu, Siteler'de İskender Paydaş, Nilüfer, Simge konser verecek.


6 / 8
Kurban Bayramı'nda hangi ünlü nerede sahne alacak? - Resim : 6

KIBRIS ÇOK HAREKETLİ

Gazimağusa'daki bir otelde Gülden, Girne'deki otellerde Gökhan Tepe, Levent Yüksel, Zeynep Bastık, Melek Mosso, Funda Arar, Mert Demir, Linet, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş, bayram konserinde hayranlarıyla buluşacak.

7 / 8
Kurban Bayramı'nda hangi ünlü nerede sahne alacak? - Resim : 7

Yavru Vatan'da Bafra'daki otellerde Gülşen, Berdan Mardini, Sakiler, Hadise, Derya Bedavacı, Sevcan Orhan, Emre Altuğ ve Erkan Sonel sahneye çıkacak. İskele'deki otellerde Murat Boz, Fatih Ürek, Volkan Konak, Aleyna Tilki ve Koray Avcı konser verecek, başkent Lefkoşa'daki bir otelde ise Ziynet Sali sahnede olacak.