7 / 13
30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo - Resim : 7

ARJANTİN'DE YILIN DÜĞÜNÜ

Sadece birkaç ay sonra çift, Barcelona-Espanyol derbisinden sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Eşi hakkında her fırsatta övgü dolu sözler sarf eden Messi, “Pek çok iyi özelliği var. Her zaman iyi bir ruh hali içinde ve takdire şayan şekilde sorunlarla yüzleşir. O, hayatın her alanında harika olan çok zeki bir insan.” ifadelerini kullanıyordu.

2012'de Thiago doğdu, ardından 2015'te Mateo dünyaya geldi. Ve 2017'de ilk karşılaşmalarından 25 yıl sonra memleketleri Rosario'daki lüks bir otelde evlendiler. Bu Arjantin'de yılın düğünü olarak yorumlandı.

Antonela, aktris Eva Longoria ve İspanya Kraliçesi Letizia'yı giydiren Barselona merkezli tasarımcı Rosa Clara'nın imzasını taşıyan bir elbise giymişti. Bir yıl sonra çiftin başka bir oğlu oldu, Ciro.

8 / 13
30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo - Resim : 8

Messi son olarak Paris Saint-Germain'de oynayarak üç yılda 94 milyon sterlin kazanırken, Antonela bir sosyal medya fenomeni olarak kendi milyonlarını kazanıyor. 


9 / 13
30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo - Resim : 9

Futbolu çok seven ancak küçük yaşlarda hipofiz bezinin yeterli miktarda büyüme hormonu salgılamadığı zamanlarda görülen "büyüme hormonu eksikliği" teşhisi konan Messi de bugünlere kolay gelmedi.

Ailesinin maddi durumu tedaviye yetmiyordu. Son olarak Messi'nin portakal ve tenis topu sektirdiği bir video  Barcelona'ya gönderildi. Barcelona ise Lionel'in İspanya'ya gelmesi koşuluyla sağlık masraflarını karşılayacağını garanti etti.

Messi, henüz 13 yaşındayken ailesiyle Barcelona'ya taşınıp kulübün gençlik akademisi La Masia'ya girdiğinde oldukça utangaçtı.  Sessizliği nedeniyle takım arkadaşları tarafından başlarda "dilsiz" olarak görülen Messi, antrenmanlarda ise herkesten çok çalışıyordu.

Boyunun uzaması için ayaklarına her gece iğneyle büyüme hormonu enjekte edilen Messi, üç yıl boyunca acı veren bu tedaviye, büyük futbol aşkı nedeniyle katlandı.

10 / 13
30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo - Resim : 10

Başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Messi müzesindeki tek eksik Dünya Kupası'na da Katar 2022'de kavuştu.