2 / 5
One Direction yıldızı balkondan düşerek hayatını kaybetti - Resim : 2

Arjantin polisi, 31 yaşındaki Payne'in Buenos Aires'teki bir otelin üçüncü kat balkonundan düştüğünü bildirdi. Yetkililer, ilk başta "uyuşturucu ve alkolün etkisi altında olabilecek saldırgan bir adam" ihbarı aldıklarını söyledi. Açıklamaya göre polis ekibi otele vardığında Payne'i otelin avlusunda yerde yatarken buldular.

Payne'in hastaneye kaldırıldığı ancak düşme sonucu "çok ciddi" yaralar aldığı ve kurtarılamadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fotoğraf: Getty 

3 / 5
One Direction yıldızı balkondan düşerek hayatını kaybetti - Resim : 3

Daha sonra Arjantin polisi de Payne'nin ölümünü doğruladı. Dünyaca ünlü yıldızın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Arjantin'deki yetkililerle temas halinde olduğunu söyledi.

Buenos Aires Acil Tıbbi Hizmetler’den bir yetkili, "Bizim görevimiz hemen oraya gitmek, tıbbi müdahalede bulunmak ve onu hayata döndürmeye çalışmaktı, ancak yaraları yaşamasına izin vermiyordu. Ekibin gördüklerine göre, kafatasında kırık ve son derece ciddi yaralanmalar vardı. Bunlar onun hemen ölümüne yol açmış” dedi.

Fotoğraf: Getty 


4 / 5
One Direction yıldızı balkondan düşerek hayatını kaybetti - Resim : 4

Payne, eski grup arkadaşı Niall Horan'ın turnesi için Buenos Aires'teydi. Payne, seyahati hakkında Snapchat'te paylaşımda bulunmuş, “Arjantin’de harika bir gün” derken at binmekten ve köpeğini görmek için eve dönmeyi dört gözle beklediğinden bahsetmişti.

 Fotoğraf: Snapchat

5 / 5
One Direction yıldızı balkondan düşerek hayatını kaybetti - Resim : 5

Liam Payne'in Kariyeri ve Yükselişi

Liam Payne, müzik dünyasının radarına ilk kez 14 yaşındayken 2008 yılında X Factor seçmelerine katıldığında girmişti. Grup, 2010'da tekrar X Factor isimli müzik yarışmasının İngiliz versiyonunu üçüncü olarak tamamladıktan sonra büyük çıkış yapmıştı.

O dönem şarkı söylemeyi çok istediğini, bunun bir rüya olduğunu anlatmıştı. Payne, sonraki birkaç yıl boyunca bu hayalini gerçekleştirdi; dünya turnelerine çıktı, ödüller kazandı ve One Direction adlı grubuyla listelerde zirveye yerleşti. Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan ve Louis Tomlinson ile birlikte dağılan pop grubu One Direction'ın bir parçası olarak dünya çapında bir yıldız haline gelmişti. 2016 yılında dağılan üyeler kariyerlerine tek başına devam etmişti. 

Fotoğraf: Getty