2 / 6
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı: Tam 19 yıl önce bugün... - Resim : 2

Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, 19'uncu evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabında kutladı.

3 / 6
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı: Tam 19 yıl önce bugün... - Resim : 3

Nikah karelerini paylaşan ve "Tam 19 yıl önce bugün. Sonsuz Aşk. Rasim'im kitabından..." notunu düşen Kazancıbaşı şu ifadeleri kullandı:


4 / 6
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı: Tam 19 yıl önce bugün... - Resim : 4

"Nikah kıyılırken Rasim ellerimi tutuyor. Konsolos Bülent Bey, 'İyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta eşiniz olarak kabul ediyor musun? diye sırasıyla bizlere soruyor. 'Evet' sözcüğünü kalpten gelen frekansı yüksek bir sevgi tınısıyla söylüyoruz. Artık resmen karı-kocayız. Rasim, dudağıma öpücük konduruyor. Sımsıkı sarılıyoruz birbirimize, tenlerimizin sıcaklığını hissederek."

5 / 6
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı: Tam 19 yıl önce bugün... - Resim : 5

"BİRBİRİMİZİN ELLERİNİ SIMSIKI TUTACAK VE HİÇ BIRAKMAYACAKTIK"

Kazancıbaşı sözlerine "O gün, geleceğin bizlere neler getireceğini bilmiyoruz ama nikah memurlarının 'İyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta' diye başlayan klasik sözü, aslında bizim yirmi yıllık birlikteliğimizde gerçeğimiz olacaktı. Zaman zaman yaşadığımız sıkıntılı veya hastalığın gölgesinin düştüğü günler, çoğu kişiye ilişkisinde sancılı bir süreç yaratırken, bizimse sevgimizi giderek büyütecekti. Hayatın engebeli, zorlu günlerinde birbirimizin ellerini sımsıkı tutacak ve hiç bırakmayacaktık.''