2 / 5
Selena Gomez hiçbir zaman çocuk doğuramayacağını açıkladı - Resim : 2

32 yaşındaki şarkıcı, sağlık sorunlarının "hayatını ve bebeğini tehlikeye atacağı" için çocuk sahibi olamayacağını açıkladı.

3 / 5
Selena Gomez hiçbir zaman çocuk doğuramayacağını açıkladı - Resim : 3

'MAALESEF HAMİLE KALAMAM'

"Calm Down" isimli hit şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavuran ünlü isim, 35 yaşına geldiğinde bir aile kurmayı planlıyordu. Ancak Vanity Fair ile yaptığı yeni bir röportajda, "Bunu hiç söylemedim, ancak maalesef hamile kalamam. Hayatımı ve bebeğimin hayatını tehlikeye atacak birçok tıbbi sorunum var" diye ekledi.


4 / 5
Selena Gomez hiçbir zaman çocuk doğuramayacağını açıkladı - Resim : 4

"EVLAT EDİNEBİLİRİM"

"Annem evlat edinilmemiş olsaydı muhtemelen burada olmazdım" diyen Gomez, evlat edinme veya taşıyıcı annelik gibi bir yollarla hala ebeveyn olabileceğini söyledi.

Yıldız, "Tam olarak hayal ettiğim gibi değil tabii. Herkes nasıl bebek sahibi oluyorsa öyle olurum sanmıştım. Ama bu konuda çok daha iyi bir yerdeyim"  ifadelerini kullandı.

5 / 5
Selena Gomez hiçbir zaman çocuk doğuramayacağını açıkladı - Resim : 5

"BENİM BEBEĞİM OLACAK"

Anne olmak için can atan insanları daha iyi anladığını belirten Gomez, "Ben de onlardan biriyim. Yolculuğumun nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyorum ama biraz farklı olacak tabii. Ama sonuç olarak, umrumda değil. Benim olacak. Benim bebeğim olacak" dedi.

'BEN MODEL DEĞİLİM' DEMİŞTİ

Lupus hastalığı için kullandığı ilaçlar sebebiyle kilo aldığını açıklayan Gomez, "Bir model değilim ve asla olmayacağım. Size sadece sizi sevdiğimi söylemek istedim ve beni destekleyip anladığınız için teşekkür ederim. Ve dürüst olmak gerekirse, insanları vücutları veya başka bir şey için utandırmaya inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.