3 / 7
Süper Baba'nın Alim'i Eray Demirkol bugünlerde neler yapıyor? - Resim : 3

1990'lı yıllara damga vuran dizinin çocuk yıldızı Eray Demirkol daha sonra 'Deli Yürek' ve 'Ekmek Teknesi' gibi yapımlarda da rol aldı. Peki, o bugünlerde neler yapıyor. 41 yaşındaki oyuncu Eray Demirkol Habertürk'e konuştu.

4 / 7
Süper Baba'nın Alim'i Eray Demirkol bugünlerde neler yapıyor? - Resim : 4

2018'de Gamze Akyel ile evlenen Demirkol, 2020'de baba oldu. Çift, bebeklerine Ege Ant ismini verdi.


5 / 7
Süper Baba'nın Alim'i Eray Demirkol bugünlerde neler yapıyor? - Resim : 5

15 YILDIR ÖĞRETMENLİK YAPIYOR

İstanbul'da yaşayan Eray Demirkol, 2008'den beri özel bir kolejde tiyatro öğretmenliği yapıyor. Oyunculuğu bırakmadığını ifade eden Demirkol, "İnsanlar bazen 'neden ekranlarda değilsin' diyor ama belki de şimdiye kadar yaptığım işler bana yetti. Benim için her şey dizi veya sinema filmi yapmak değil. 15 yıldır tiyatro öğretmenliği yapıyorum. İşin mutfağındayım zaten. Tiyatroda gözümü açtım, tiyatroda da devam ediyorum. Çocuklarla çalışmayı seviyorum. Baba olunca daha da arttı bu sevgim. Oyunculuğu tabi bırakmadım. İçime sinen bir proje olursa tabii ki dizi ve filmlerde rol alabilirim" diyor.

6 / 7
Süper Baba'nın Alim'i Eray Demirkol bugünlerde neler yapıyor? - Resim : 6

"İŞ DİSİPLİNİNİ ŞEVKET ALTUĞ'DAN ÖĞRENDİM"

41 yaşındaki oyuncu "Süper Baba'ya başladığımızda 12 yaşındaydım.  Yıllar sonra anladım; Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, İhsan Yüce, Suna Pekuysal ve Metin Çekmez gibi bu ülkede güzel işlere imza atmış insanlarla bir arada bulunmuşum ki... İş disiplinini Şevket Altuğ'dan öğrendim. 'Süper Baba'yı çeken Kare Ajans'ın sahibiydi. Şevket Altuğ'un bir kez sete geç kaldığını hatırlamam" diyor.