5 / 7
Teoman: Emekliliğimde kasabaya yerleşmek bana göre değil, doğa beni açmıyor - Resim : 5

"GECE HAYATIM BİTMEDİ"

Eski yıllardaki hızlı yaşantısı hatırlatılan Teoman, “O yılları özlüyor musunuz?” şeklindeki soru karşısında ise "Gece hayatı bitmedi tabii ama eskisi gibi değil. 30 yaşında insan hayatı farklı görüyor, şimdi başka türlü görüyorum. Gece çıkacağıma spora gitmek daha çekici geliyor. Eski görüntüleri seyrederken çok eğleniyorum. Bir de insanların onlara gülüyor olduğunu görmek hoşuma gidiyor. O zamanlar daha fazla eleştiriliyordum. Geçmişe bakınca yanlış bir eve girmeye çalışmam bana da eğlenceli geliyor" cevabını verdi.

6 / 7
Teoman: Emekliliğimde kasabaya yerleşmek bana göre değil, doğa beni açmıyor - Resim : 6

Daha önce 2012'de Ayşe Kaya ile evlenen ve Zeyno Şazi Yakupoğlu ismini verdikleri kızları dünyaya geldikten sonra 2015'te eşinden boşanan ünlü isim, “Hayatınızda birini görecek miyiz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Görmezsiniz artık. Evlendim, çocuğumu yaptım, artık bekarım. Biliyorsunuz 80 yaşında evleneceğim zaten. O zamana kadar gençliğimi yaşayayım diyorum. Ondan sonra evlenirim.

7 / 7
Teoman: Emekliliğimde kasabaya yerleşmek bana göre değil, doğa beni açmıyor - Resim : 7



"OKAN BAYÜLGEN'İN BENİMLE DALGA GEÇMESİ HOŞUMA GİDİYOR"

Teoman, sık sık kendisine takılan Okan Bayülgen hakkında da konuştu. Bayülgen’in kendisiyle dalga geçmesinin hoşuna gittiğini söyleyen şarkıcı; "Çok bayılıyorum ona. Benle dalga geçince hoşuma gidiyor. İkimiz de toplumsal birer figürüz. Okan’ın da yaptığı şey insanlara kendi figürümüz üzerinden eğlence sağlamak. O beni kullanıp eğlendiriyor ben onu. Bizim bu saatten sonra yapacağımız şey halkı eğlendirmek olmalı” dedi.