3 / 5
The Office dizisinin yıldızı Jenna Fischer kanseri yendiğini açıkladı - Resim : 3

Şans eseri kanserin erken evrede yakalandığını söyleyen Jenna Fischer, yayılmayan tümörü çıkarmak için ocak ayında lumpektomi (memenin korunarak tümörün çıkarılması) yaptırdığını ancak kanserinin 'agresif doğası' nedeniyle kemoterapi ve radyasyona ihtiyaç duyduğunu anlattı.

Şubat ayında 12 seanslık kemoterapiye başlayan ve haziranda da 3 haftalık radyasyon alan ünlü oyuncu, "Harika hissettiğimi söylemekten dolayı mutluyum" dedi.

Fotoğraf: Getty 

4 / 5
The Office dizisinin yıldızı Jenna Fischer kanseri yendiğini açıkladı - Resim : 4

Kemoterapi esnasında saçlarının döküldüğünü anlatan Jenna Fischer; "Ama bazı harika peruklar ve saçlı şapkalar sayesinde şu ana kadar benimle ilgili olup bitenleri açığa çıkarmak için bekleyebildim” ifadesini kullandı.

"Bu duyuruyu birkaç nedenden dolayı yapıyorum" diyen Fischer, “Bir, perukları bırakmaya hazırım. İkincisi, yıllık mamografinizi yaptırmanız için size yalvarmak. Ayrıca doktorunuzdan Meme Kanseri Risk Değerlendirme Puanınızı hesaplamasını ve gerekli ek taramaları yaptırmasını isteyebilirsiniz. Ciddiyim, hemen doktorlarınızı arayın" diye konuştu.

Fotoğraf: Getty 


5 / 5
The Office dizisinin yıldızı Jenna Fischer kanseri yendiğini açıkladı - Resim : 5

Jenna Fischer, son olarak şunları söyledi: Son kemoterapi ve radyasyon tedavilerimden sonra eşim Lee bana kutlamak için yapmak istediğim bir şey olup olmadığını sordu. Arka bahçemizde çocuklarla birlikte konfeti atarken bir zil çalmak istediğimi söyledim. Ve öyle de yaptık.

Fotoğraf: Getty