3 / 5
Victoria's Secret meleği Bianca Balti kansere yakalandığını duyurdu - Resim : 3

Balti, yaşadığı zorlu dönemi hayranlarıyla paylaşırken, "Korku, acı ve gözyaşıyla dolu ama çoğunlukla sevgi, umut, kahkaha ve güç dolu bir hafta oldu" dedi ve bu duygularını fotoğraflarla belgeledi. "Önümde uzun bir yol var ama bunun üstesinden geleceğimi biliyorum," diye ekledi. Ayrıca, kendisinin ve sevdiklerinin, özellikle de kızlarının, desteğiyle bu mücadeleyi kazanabileceğine inandığını belirtti. "Kendim, sevdiklerim (kızlarım listenin başında) ve güce ihtiyacı olan herkes için, birazını ödünç alabilirsiniz çünkü bende çok var," dedi.

Fotoğraf: Getty

4 / 5
Victoria's Secret meleği Bianca Balti kansere yakalandığını duyurdu - Resim : 4

Balti, paylaşımını şöyle sonlandırdı: "Hayat devam ediyor; bir sebep verin. Kanser şimdiye kadar bana hayatın engelleri arasında güzellik bulma şansı verdi." Paylaşımında, hastanede kendisini ziyaret eden sevdiklerinin ve hastane personelinin güzel bir buketiyle özçekimlerini paylaştı. Ayrıca, IV direkleriyle farklı hastane odalarına gidip geldiği videoları da takipçileriyle paylaştı. 

Fotoğraf: Getty


5 / 5
Victoria's Secret meleği Bianca Balti kansere yakalandığını duyurdu - Resim : 5

Bir video klipte ise ameliyat sonrası durumunu güncelledi. "Çok daha iyiyim ve öğrendiğim için çok mutluyum" dedi. Ameliyat geçirdiğini ve kemoterapi sürecine gireceğini belirtti. "Her şeye karşı büyük umutlarım var," şeklinde ekledi.

2022'nin sonlarına doğru, Balti'nin genetik testleri BRCA1 genini taşıdığını ortaya koydu. Bu genin, meme kanseri teşhisi konma olasılığını %50, yumurtalık kanseri teşhisi konma olasılığını ise %30 artırdığı öğrenildi. Bu bilgiyle, Balti Aralık 2022'de önleyici çift mastektomi ameliyatı geçirdi.

Fotoğraf: Getty