4 / 8
Yeni bir aşka yelken açan Onur Atilla ve Nez ihanet iddialarını yalanladı - Resim : 4

İlişkileri hakkındaki kötü yorumlar sonrası sessizliğini bozan Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti.

5 / 8
Yeni bir aşka yelken açan Onur Atilla ve Nez ihanet iddialarını yalanladı - Resim : 5

Nez de kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" ifadelerini kullanmıştı.


6 / 8
Yeni bir aşka yelken açan Onur Atilla ve Nez ihanet iddialarını yalanladı - Resim : 6

Tüm bunların ardından Rüştü Onur Atilla ile Nez, dün akşam ilk kez birlikte görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ihanet iddialarıyla alakalı konuştu.

7 / 8
Yeni bir aşka yelken açan Onur Atilla ve Nez ihanet iddialarını yalanladı - Resim : 7

Habertürk'ün haberine göre; ünlü şarkıcı Nez, "Sizi mutlu edemeyeceğim. Böyle bir şey olsaydı rahat rahat yaşayamazdım. Her zaman Türkiye'de dram beklemeyin. -mışlı -mışlı iddialar öyle bir şey olsa insanlar iki kişi başlar, iki kişi bitirir. Üçüncü şahıslar olmaz. Sosyal medyada birbirini takip eden iki insandık sadece. Bir şey çıkmaz buradan. Çok yeni olduğumuz için bırakın insanlar biraz hayatını yaşasın. Sonuç olarak yasal olarak ben şuna inanırım; karma diye bir şey vardır. Bana yapılmasını istemediğimi hiçbir kadına hiçbir adama yapmam. Böyle devam ettiği sürece çok başka yere çekiliyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve Nez adına da böyle bir şey hiçbir zaman görmeyeceksiniz. Evet zamanı yok bu işlerin. Çok kısa bir zaman önce boşanmış, biz çok tesadüf bir araya geldik, arkadaşlığımız başladı başka bir şeye dönüştü bu kadar basit yani. Arkasında bir şey aradığınız taktirde insanları çok üzüyorsunuz" dedi.