5 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 5

Yeşilçam en havalı sarışın güzelini görmek için yollardayım. Suzan Avcı ile en son ‘Posta Gazetesi’nde röportaj için görüşmüştüm. 20 yıl öncesinden bahsediyorum yani…Karşımda müthiş bir kadın var. Hâlâ çok güzel ve alımlı… “Acılar insanı büyütüyormuş, sonradan öğrendim.” diyor.

6 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 6

Victor Hugo, "Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün ilk gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz" demiş. Sevgili Suzan Avcı, 1997'de hayatının en kötü haberini almıştı. 40 yaşında olan oğlu Mete, Almanya'daki bir alışveriş merkezinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata veda etmişti.

7 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 7

'ŞİMDİKİLER ÇOK PARA KAZANIYOR'

“Ben çok sabırlı biriyim. Her şeye sabrettim. Şimdi çok yorulmuşum. Beni, kardeşlerim de çok yordu. Onlar sanıyordu ki şöhret çok para getiriyor. Tam tersini yaşadık. Şimdikiler çok para kazanıyor. Şükür, biz buralara kadar getirdik bundan sonra da götürsünler.” diyor.

8 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 8

'BU KADAR GÜZEL OLDUĞUMUN FARKINDA DEĞİLDİM'

Avcı’nın komşularıyla da arası çok iyi. Hatta sırf sanatçıyı görmek için komşuların akraba ziyareti artmış… Biraz eskilerden sohbet etmeye başlayınca sanatçı, “Bu kadar güzel olduğumun farkında değildim. Şişli’den Harbiye’ye doğru yürürken insanlar bana doğru koşardı. Bir anlam veremezdim” diyor ve anlatıyor: