8 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 8

'BU KADAR GÜZEL OLDUĞUMUN FARKINDA DEĞİLDİM'

Avcı’nın komşularıyla da arası çok iyi. Hatta sırf sanatçıyı görmek için komşuların akraba ziyareti artmış… Biraz eskilerden sohbet etmeye başlayınca sanatçı, “Bu kadar güzel olduğumun farkında değildim. Şişli’den Harbiye’ye doğru yürürken insanlar bana doğru koşardı. Bir anlam veremezdim” diyor ve anlatıyor:

9 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 9

'MUAMMER KARACA BENİ ÖPMEYE KALKTI'

"Oyunculuğumun ilk döneminde tiyatro yapmıştım. Bir gün paramı almaya gitmiştim. Muammer Karaca, beni öpmeye kalktı. Zarfın içerisinde paramı uzattı. Ama zarfı vermeden ‘Bir öpeyim’ deyice zarfı bırakıp kaçtım. Sonraları Muammer Karaca’nın evinde çok film çektim. Beni gördüğünde ‘Öpmeyecektim ki’ dedi. Eskiyi hiç özlemiyorum. Yıllarca üç kuruşa çalıştık. Hiçbir zaman büyük paralar istemedim. Sarışınlığıma gelince, Alev Sururi beni kuaföre götürdü. Bir tiyatro oyununda metresi oynayacaktım. Gala gecesi çok heyecanlıydım. En önde Muammer Karaca ve o dönemin önemli kişileri ve Adnan Menderes vardı. Perde açılınca gazeteciler sürekli beni çekiyordu ve bu nedenle repliğimi söyleyemedim.


10 / 10
Yeşilçam'ın vamp kadını: Suzan Avcı... Yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 10

''Ben şöhreti hiç sevmedim ama çalışmayı sevdim. 80 yaşındayım hâlâ teklif geliyor ama yapamam artık.…’’ İşte böyle söylüyor yılların Suzan Avcı’sı. Uykusuzluk dışında başka sağlık problemi olmayan sanatçımıza uzun ömür diliyoruz.