4 / 10
Stilistlere göre her yerde göreceğiniz 9 sonbahar elbise trendi - Resim : 4

3. Okul stili

Adına ne derseniz deyin -üniversite stili, hazırlık okulu modu veya country club şıklığı- sonbahar elbise trendleri züppe havasını benimsiyor. Informa Markets'ın başkan yardımcısı kadın giyim tahmincisi Jordan Rudow , "Pli ve yakalı elbiseler ve etekler giderek daha popüler hale geliyor. Rahat hafta sonları için mükemmel ve ofis kıyafetleriyle de güzelce uyum sağlıyor." diyor Martinez, ayrıca Peter Pan yakasının yeniden ortaya çıkışına da dikkat çekiyor.

5 / 10
Stilistlere göre her yerde göreceğiniz 9 sonbahar elbise trendi - Resim : 5

4. Payetler ve Simler

Akşam kıyafetleri ve daha şık etkinlikler için, ünlülerin ve etkili kişilerin payetler ve ışıltılar aracılığıyla maksimalist ihtişamı benimsemesinde bir artış görüyoruz.
Lika'da stil uzmanı olan Stefania Konovalova, "Bu trend eğlenceli ve lüks bir his getiriyor ve onu akşam etkinlikleri için favori bir seçim haline getiriyor," diyor.Eğer payetli bir elbiseniz yoksa, bir ceket, mücevher veya ayakkabı aracılığıyla ışıltılı bir şey katmanlamayı düşünün.


6 / 10
Stilistlere göre her yerde göreceğiniz 9 sonbahar elbise trendi - Resim : 6

5. Kırmızı Tonları

Sonbahar genellikle yanık turunculara, kahverengilere ve koyu mücevher tonlarına kendini ödünç verse de, bu sezon her şey kırmızı tonlarıyla ilgili. Rudow, bunun şu anda kırmızı halılarda ve hit TV şovlarında temel bir renk olduğunu ve "güveni yansıtan ve maksimalizmle güzelce eşleşen bir güç rengi" olduğunu belirtiyor.

Gerçek kırmızı tam size göre değilse, bunun yerine bordo veya kızıl tonları düşünün. True Fashionistas'ın kurucusu stilist Jennifer Johnson, "Bordo sonbahar için harika bir renktir ve tıpkı leopar gibi, her sonbaharda bordonun bir çeşidini görürüz. Bize yaprakların değişmesini ve havanın soğumasını hatırlatır," diyor.

7 / 10
Stilistlere göre her yerde göreceğiniz 9 sonbahar elbise trendi - Resim : 7

6. Trençkot Elbiseler

Trençkot, hem dış giyim hem de tek başına bir elbise olarak giyilebiliyor. Le Reussi'nin kurucusu ve CEO'su Nguyen Tran, "Klasik stil ve modern cesaretin mükemmel bir karışımı," diyor . "Trençkot zamansızdır. Şık, rahat ve uyarlanabilirdir, bu da onu ofis toplantılarından akşam etkinliklerine kadar her durum için harika bir parça yapar. Çok yönlülüğü onu daha şık veya daha sade giyebileceğiniz anlamına gelir, bu yüzden gardırobunuzun olmazsa olmazı olduğuna inanıyorum."