6 / 10
90'lar stilini gardırobunuza nasıl dahil edersiniz? - Resim : 6

Crop üstler

Bunlar daha önce bahsettiğimiz gibi bol paça kot pantolonların ve kargo pantolonların duruşunu dengeliyor. Johnson, "90'lardan kalma bu trend cesur olsa da, pantolonunun üzerine bir blazer ile eşleştirildiğinde hala işe yarayabilir bir tarz olduğunu" söylüyor.

7 / 10
90'lar stilini gardırobunuza nasıl dahil edersiniz? - Resim : 7

Yelekler

Yelekler, 90'lardan geri dönen en beklenmedik parçalardan biridir. Moda stilisti ve Emmy Ödüllü kostüm tasarımcısı Brenda Cooper, "Mağazalar parlak ve nötr renklerde muhteşem özel dikim yeleklerle dolu, bu yüzden birkaç tane alın," diyor.


8 / 10
90'lar stilini gardırobunuza nasıl dahil edersiniz? - Resim : 8

Büyük beden trençkotlar

Trençkot her zaman modadır ancak sıklıkla değişikliklere uğrar. Cooper, "Yıllar boyunca tasarımcılar ve üreticiler trençkotu birçok farklı stilde sundular: kısa, geniş paçalı, tek veya çift düğmeli ve klasik haki, nötrler veya parlak ve cesur renkler, rugan deriler, metalik deriler, leopar desenleri, çiçek desenleri ve daha fazlası gibi bir renk yelpazesinde," diyor. "Hangi ceket stilini satın alacağınız konusunda kafanız karışırsa, bir trençkot asla hayal kırıklığına uğratmaz!"

9 / 10
90'lar stilini gardırobunuza nasıl dahil edersiniz? - Resim : 9

Slip elbiseler

Basit bir slip, dışarı çıkılan bir gece veya daha resmi bir etkinlik için günü kurtarabilir. Dicopoulos, "Seksi ama sade bir yaz görünümü için nötr bir dudak makyajı, denizkızı saç, slip elbise ve parmak arası terliklerle dumanlı göz makyajı yapmayı deneyin" diyor.