2 / 6
Bu sonbaharda göreceğiniz 6 mont ve ceket trendi - Resim : 2

Denim Ceketler

Denim ceket, kalıcı Batı trendi sayesinde hak ettiği bir rönesans yaşıyor. Büyük boy, uzun ve kısa stiller çeşitlilik sunarken, iddialı giyinmeyi sevenler, taş detaylı, cesur baskılı veya patchwork seçenekleri bulabilir. Şanslıysanız, gardırobunuzun en arkasında, gün ışığını tekrar görmeyi bekleyen uzun zamandır unutulmuş bir denim ceketiniz olabilir.

3 / 6
Bu sonbaharda göreceğiniz 6 mont ve ceket trendi - Resim : 3

Leopar Desen

Bu yaz leopar desenli trendi benimsediyseniz (hayat boyu hayranıysanız, sizi de görüyoruz), bu görünümün hala güçlü bir şekilde devam ettiğini ve 2024 sonbahar podyumlarında göze çarpan ceketlerde ve paltolarda göründüğünü bilmek sizi mutlu edecektir. Bunu yaparken, daha da cesur bir görünüm için uyumlu bir çanta veya şapka ekleyin.


4 / 6
Bu sonbaharda göreceğiniz 6 mont ve ceket trendi - Resim : 4

Yelekler

2024 sonbaharında yelek dış giyimin vazgeçilmezi haline geliyor. Kapitone ve baskılı bağcıklı ön stiller yükselişte, ancak bukle, şişme ve iş kıyafeti versiyonlarını da görmeyi bekleyebilirsiniz. Yeleklerin en iyi yanı işlevsellikleri ve çok yönlülükleri. Sıcak günlerde tek başlarına veya sıcaklık düştüğünde bir tişört veya kazak üzerine kat kat giyin.

5 / 6
Bu sonbaharda göreceğiniz 6 mont ve ceket trendi - Resim : 5

Parlak Renkli Blazer'lar

Parlak bir blazer, sonbaharın genellikle soluk tonlarına mükemmel bir mevsimsel kontrast sunar. Parlak kırmızı, yeşil veya sarı bir blazer'ı kot pantolon ve tişört, midi elbise veya spor kıyafeti gibi daha sade bir kıyafetle eşleştirerek stilistlerin kitaplarından bir yaprak alın.