3 / 6
Stil uzmanından 60 yaş üstüne 5 jean tavsiyesi - Resim : 3

2. Yanlış Uzunluktaki Jeanler

Sinclair videosunda kot pantolonunuzun ayakkabınıza uygun uzunlukta olduğundan emin olun diyor. "Şimdi kot pantolon giymekten, farklı ayakkabı türlerinden ve yanlış uzunlukta olmaktan bahsedelim. Başka bir deyişle, pantolonun yere sürtünmesinden bahsediyoruz. Pantolonun yere sürtünmesinden daha fazla kıyafete zarar veren bir şey yoktur.

4 / 6
Stil uzmanından 60 yaş üstüne 5 jean tavsiyesi - Resim : 4

3. Bedeni Uygun Olmayan Jeanler

Jeanlerinizin gerçekten uygun olduğundan emin olun. "Üç numaralı hatadan bahsedelim, doğru bedeni almamak. Bunun için yapacağınız tek şey kendi beden ölçülerinizi bilmek ve satın alırken beden tablosuna muhakkak bakmak.


5 / 6
Stil uzmanından 60 yaş üstüne 5 jean tavsiyesi - Resim : 5

4. Geniş Paça Pantolonlar

Geniş paça pantolonlar trend ancak kolayca yanlış görünebilirler. Sinclair videosunda "Şu anda trend olan şey geniş paça pantolonlar, ancak vay canına, onları düzgün bir şekilde giymek için gerçekten doğru şekilde giymemiz gerekiyor," diyor. "Bunların üzerine bol bir üst giyerseniz, çok büyük beden görüneceksiniz... Dar bir gömlek giyiyorum ve çok daha iyi görünüyor. Ayrıca belden aşağısını kesmek istemediğim için kemer takmıyorum."

6 / 6
Stil uzmanından 60 yaş üstüne 5 jean tavsiyesi - Resim : 6

5. Dar Jeanler

Tüm dar jeanler kötü değildir; ancak sizi rahatsız ediyorsa, onları giymeyin. Fermuarınızı çekmek için zorlanıyorsanız zaten onu giymemeniz gerektiğini bilirsiniz.