4 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 4

Mavi: Kasvetli lacivert ve Gece yarısı mavisi

Mücevher tonlarından ve toprak tonlarından sıkıldıysanız, moka ve merlotlardan uzaklaşın ve daha koyu bir mavi seçin. Streets, "Koyu kobalttan klasik lacivertlere kadar, maviler siyaha göre biraz daha yumuşak bir alternatiftir ve yine de zarif görünürler" diyor. Zoya'nın yaratıcı yönetmeni Rebecca Isa, "Parlak bir son kat ile zarif hale getirebilir veya mat bir üst kat ile biraz punk yapabilirsiniz" diyor.

5 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 5

Şık Hayvan Desenleri: Kahverengi Alt Tonlara Sahip Eğlenceli Desenler

Hayvan desenleri sonbahar için klasik bir desendir. Tırnak sanatçısı Tara Haye, "Leopar, zebra veya çita çok yönlülük sunar," diyor, bu yüzden hemen hemen her kıyafetle kullanılabilirler.


6 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 6

Şeffaf bir bitişle daha koyu renkler

Bu baharda tüllü jöle tırnakları sevdiyseniz, yarı saydam ojeleri henüz emekliye ayırmanıza gerek yok. Bachik, bu sonhabarda "toffee, butterscotch ve caramel gibi şeker gibi görünen yüksek parlaklıkta yarı şeffaf sonbahar tonları" kullanmanızı öneriyor.

7 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 7

3D Tırnaklar: Süslemeler ve Doku

Yapay elmaslardan 3 boyutlu meyvelere kadar her şeyle süslenmiş maksimalist tırnaklar hiçbir yere gitmiyor. New York merkezli tırnak sanatçısı Jenny Bui, "Altın ve bordo birbirini güzelce tamamlıyor ve parıltılı 3 boyutlu çiçekler bir zarafet ve sofistikelik dokunuşu katıyor," diyor.