7 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 7

3D Tırnaklar: Süslemeler ve Doku

Yapay elmaslardan 3 boyutlu meyvelere kadar her şeyle süslenmiş maksimalist tırnaklar hiçbir yere gitmiyor. New York merkezli tırnak sanatçısı Jenny Bui, "Altın ve bordo birbirini güzelce tamamlıyor ve parıltılı 3 boyutlu çiçekler bir zarafet ve sofistikelik dokunuşu katıyor," diyor.

8 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 8

Mat Tırnaklar: Modern ve Cesur Kadifemsi Bir Bitiş

Eğer ışıltı ve parıltı sizin tarzınız değilse, bu sonbaharda mat tırnaklar da trend. Ünlü tırnak sanatçısı Jin Soon Choi, "Kadifemsi doku, sezonun katmanlı görünümünü mükemmel şekilde tamamlayan rahat bir hava katıyor," diyor ve koyu, topraksı tonların ve nötr renklerin mat bir bitişle özellikle çarpıcı göründüğünü ekliyor. Biraz ihtişam katmak ister misiniz? "Vintage esintili bir krom efekti için matı metalik bitişlerle eşleştirin," diyor.


9 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 9

Sarı Yeşil: Topraksı Zeytinler ve Hakiler

Yeşilin sarı tonlarındaki tonları (zeytin ve haki düşünün) yazdan benzer bir görünümle çıkmak için mükemmel bir yoldur. Ünlü tırnak sanatçısı Julie Kandelac, bu alışılmadık avokado benzeri renklerin hayranıdır ve bunları kısa ve kare veya tabut şeklindeki tırnaklar için önerir.

10 / 10
Tırnak artistlerine göre en iyi 2024 sonbahar tırnak renkleri - Resim : 10

Neredeyse Siyah: Farklı Bir Tarzda Koyu Tonlar

Tırnak sanatçısı Sonya Meesh, "Koyu orman yeşili, gece mavisi ve erik moru—sezon için neredeyse siyah olan her rengi seviyorum," diyor. Bu tonlar tüm cilt tonlarına ve tırnak şekillerine uysa da, uzman bunları daha kısa tırnaklarda öneriyor ve "bu kombinasyonda çok keskin ama bir o kadar da sofistike bir şey var," diyor.