4 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 4

3. Arka bahçede kamp yapmak

Unutulmaz yaz maceranızı evinize taşımak için arka bahçenizde bir kamp alanı kurun. Tek yapmanız gereken çadır kurmak, uyku tulumlarını sarmak ve yıldızların altında bir gecenin tadını çıkarmak. Bu aynı zamanda küçük çocuklara tanıdık bir ortamda kamp yapmanın keyfini tanıtmanın akıllıca bir yoludur.

Kamp maceranızı şenlik ateşi, marshmallow kızartma, hayalet hikayeleri, el feneri oyunu oynama ve yıldızları gözlemleme ile tamamlayın.

5 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 5

4. Engelli bir parkur oluşturun

Kamp yapmanın yanı sıra arka bahçenize engelli parkur inşa ederek ailenizi Ninja Savaşçılarına dönüştürebilirsiniz. Çocuklar emekliyor, atlıyor, koşuyor ve dengede duruyorsa basit bir şey işe yarayacaktır. Hulahoplarla, atlama ipleriyle, hortumlarla, saman balyalarıyla, lastiklerle ve basit karton tünellerle yaratıcı olabilirsiniz.

Diğer alternatif eğlenceli arka bahçe aktiviteleri arasında aile futbolu oyunu, badminton, softbol, ​​su balonu atışı ve hatta tahta bloklar kullanılarak gerçek boyutlu bir Jenga oyunu sayılabilir.


6 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 6

5. Memleketinizi turlayın

Her bölgenin kendine özgü coğrafyası, tarihi yerleri, müzeleri, yerel çiftlikleri, çiftçi pazarları ve yaz aylarında keşfedebileceğiniz restoranlar vardır. Bu yerleri fiziksel olarak gezemeseniz bile çocuklarınız için yiyecekleri, tarihi, hayvanları ve daha fazlasını keşfeden eğlenceli bilgi soruları oluşturabilirsiniz.

İnsanların bu tür ziyaretler yapmasına izin veriyorlarsa yerel fabrikalarınızı, itfaiye istasyonlarınızı veya polis karakollarınızı da dahil edebilirsiniz. Onları rahatsız etmemek için herhangi bir ziyaretten önce bilgi alabilirsiniz.

7 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 7

6. Az bakım gerektiren bir bahçe yaratın

Bahçecilik göründüğü kadar karmaşık değildir ve yaz, çocukları bahçecilik ve sorumluluk almanın zevkiyle tanıştırmak için mükemmel bir zamandır. Yenilebilir otlar veya lavanta, sedum ve sardunya gibi renkli bitkiler ekebilirler. Bu bitkilerden bazıları böcekleri ve kuşları evinize çekebilir.