6 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 6

5. Memleketinizi turlayın

Her bölgenin kendine özgü coğrafyası, tarihi yerleri, müzeleri, yerel çiftlikleri, çiftçi pazarları ve yaz aylarında keşfedebileceğiniz restoranlar vardır. Bu yerleri fiziksel olarak gezemeseniz bile çocuklarınız için yiyecekleri, tarihi, hayvanları ve daha fazlasını keşfeden eğlenceli bilgi soruları oluşturabilirsiniz.

İnsanların bu tür ziyaretler yapmasına izin veriyorlarsa yerel fabrikalarınızı, itfaiye istasyonlarınızı veya polis karakollarınızı da dahil edebilirsiniz. Onları rahatsız etmemek için herhangi bir ziyaretten önce bilgi alabilirsiniz.

7 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 7

6. Az bakım gerektiren bir bahçe yaratın

Bahçecilik göründüğü kadar karmaşık değildir ve yaz, çocukları bahçecilik ve sorumluluk almanın zevkiyle tanıştırmak için mükemmel bir zamandır. Yenilebilir otlar veya lavanta, sedum ve sardunya gibi renkli bitkiler ekebilirler. Bu bitkilerden bazıları böcekleri ve kuşları evinize çekebilir.


8 / 8
Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik - Resim : 8

7. Açık havada sanat ve zanaat yapın

Dağınıklık konusunda endişelenmenize gerek olmayan açık hava sanat fikirlerini keşfederek çocuklarınızın küçük sanatçılarını yetiştirin. Yıkanabilir boyalar veya tebeşir satın alın ve bunların kayalar, kaldırımlar, inşaat kağıdı, karton veya bloklar gibi dış mekan ortamlarında çılgına dönmesine izin verin. Aynı zamanda doğa yürüyüşleriniz sırasında veya plajda topladığınız çakıl taşlarını, taşları veya sopaları rahatça süsleyebilirsiniz.