10 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 10

METT Hotel & Beach Resort
Sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alan METT, sosyalleşmenin ve eğlencenin tüm deneyimin merkezinde yer aldığı bir konaklama deneyimi için aklınızda olsun. Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Ege’nin masmavi suları ile demir atan tekneler ve Güney kıyılarının keyfini çıkaranlar için keyifli bir ortama sahip. 72 oda, 31 adet suit loft ve villası, mavi bayraklı plajı var. Geniş teraslı loftların yanı sıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness & Wellness merkezleri de bulunuyor. Oteldeki, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor.
@mettbodrum

11 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 11

Folie Restaurant&Sea
METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un bünyesindeki FOLIE Restaurant & Sea, 15 Mayıs’ta açılıyor. Alışılmış ‘beach club’ konseptini değiştiren FOLIE Restaurant&Sea, Bodrum’un en güzel plajlarından birinde, berrak denizinin yanı sıra şık Akdeniz mutfağı konseptli restoranı, DJ ve canlı müzik performansları ile eğlence ve zarafeti bir araya getiriyor. Fransızca ‘delilik’ anlamına gelen FOLIE, konsepti ile üç farklı deneyim sunuyor; deniz kenarındaki yükseltilmiş güneşlenme platformu ve plajı, şık Akdeniz açık hava restoranı ve hareketli lounge barı.
@foliebodrum


12 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 12

Zuma Bodrum
15 Mayıs’ta yine Yalıkavak Marina’daki her zamanki yerinde açılıyor. Zuma Türkiye Yönetici şefi Emrah Orak, yaz boyunca Zuma’nın sevilen lezzetlerini Bodrum’da misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Zuma’nın klasikleşmiş ve çok sevilen yemekleri otoro sandviç osetra havyar ve siyah trüf, tatlı misolu karabiberli kuzu kaburga ve suşi tabaklarının yanı sıra ikonikleşen Zuma tatlı tabağı da Bodrum menüsünde yerini alıyor.
@zumabodrum

13 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 13

Lucca Beach
Yenilenen dekorasyonu Lucca Beach, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da açılıyor. Lucca Beach, 2024 yazında da gerçekleştirecekleri DJ etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Les Benjamins, Muse for All ve Armani gibi markaları da bünyesinde barındıracak Lucca Beach yaz boyunca leziz yemekler ve partileri ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunacak.
@luccabeachbodrum

Lucca by the Sea
Lucca by the Sea, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da misafirlerini ağırlayacak. Lucca by the Sea, tanınmış şeflerinin yenilediği dünya mutfağının akdeniz yöresi ağırlıklı menüsü ile yazın Lucca’nın sevilen lezzetlerini Bodrum’da sunmaya devam edecek.
@lucca_style