11 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 11

Folie Restaurant&Sea
METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un bünyesindeki FOLIE Restaurant & Sea, 15 Mayıs’ta açılıyor. Alışılmış ‘beach club’ konseptini değiştiren FOLIE Restaurant&Sea, Bodrum’un en güzel plajlarından birinde, berrak denizinin yanı sıra şık Akdeniz mutfağı konseptli restoranı, DJ ve canlı müzik performansları ile eğlence ve zarafeti bir araya getiriyor. Fransızca ‘delilik’ anlamına gelen FOLIE, konsepti ile üç farklı deneyim sunuyor; deniz kenarındaki yükseltilmiş güneşlenme platformu ve plajı, şık Akdeniz açık hava restoranı ve hareketli lounge barı.
@foliebodrum

12 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 12

Zuma Bodrum
15 Mayıs’ta yine Yalıkavak Marina’daki her zamanki yerinde açılıyor. Zuma Türkiye Yönetici şefi Emrah Orak, yaz boyunca Zuma’nın sevilen lezzetlerini Bodrum’da misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Zuma’nın klasikleşmiş ve çok sevilen yemekleri otoro sandviç osetra havyar ve siyah trüf, tatlı misolu karabiberli kuzu kaburga ve suşi tabaklarının yanı sıra ikonikleşen Zuma tatlı tabağı da Bodrum menüsünde yerini alıyor.
@zumabodrum


13 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 13

Lucca Beach
Yenilenen dekorasyonu Lucca Beach, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da açılıyor. Lucca Beach, 2024 yazında da gerçekleştirecekleri DJ etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Les Benjamins, Muse for All ve Armani gibi markaları da bünyesinde barındıracak Lucca Beach yaz boyunca leziz yemekler ve partileri ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunacak.
@luccabeachbodrum

Lucca by the Sea
Lucca by the Sea, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da misafirlerini ağırlayacak. Lucca by the Sea, tanınmış şeflerinin yenilediği dünya mutfağının akdeniz yöresi ağırlıklı menüsü ile yazın Lucca’nın sevilen lezzetlerini Bodrum’da sunmaya devam edecek.
@lucca_style

14 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 14

Eleos Bodrum
İstanbul’da Yeşilköy, Beyoğlu, Göktürk gibi şubeleri olan Eleos; lezzetleri ve keyifli atmosferiyle bu yaz da Bitez’de yazlık adresini haziran başında açacak. Ağırlıklı olarak bölgenin ürünlerinin, otlarının, deniz mahsullerinin olduğu; hatta bu sezon kabukluların daha da fazla yer aldığı bir menüyle Bodrum’da müdavimlerini ağırlayacak. Mekanın ferah bahçesinde yaz gecelerinde arkadaşlarınız, ailenizle keyifli uzun akşam yemekleri aklınızda olsun. Dekorasyonu da yaz mevsiminin enerjisini taşıyan bir çizgiye sahip.
@eleosbodrum