13 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 13

Lucca Beach
Yenilenen dekorasyonu Lucca Beach, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da açılıyor. Lucca Beach, 2024 yazında da gerçekleştirecekleri DJ etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Les Benjamins, Muse for All ve Armani gibi markaları da bünyesinde barındıracak Lucca Beach yaz boyunca leziz yemekler ve partileri ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunacak.
@luccabeachbodrum

Lucca by the Sea
Lucca by the Sea, haziran başında Mandarin Oriental, Bodrum’da misafirlerini ağırlayacak. Lucca by the Sea, tanınmış şeflerinin yenilediği dünya mutfağının akdeniz yöresi ağırlıklı menüsü ile yazın Lucca’nın sevilen lezzetlerini Bodrum’da sunmaya devam edecek.
@lucca_style

14 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 14

Eleos Bodrum
İstanbul’da Yeşilköy, Beyoğlu, Göktürk gibi şubeleri olan Eleos; lezzetleri ve keyifli atmosferiyle bu yaz da Bitez’de yazlık adresini haziran başında açacak. Ağırlıklı olarak bölgenin ürünlerinin, otlarının, deniz mahsullerinin olduğu; hatta bu sezon kabukluların daha da fazla yer aldığı bir menüyle Bodrum’da müdavimlerini ağırlayacak. Mekanın ferah bahçesinde yaz gecelerinde arkadaşlarınız, ailenizle keyifli uzun akşam yemekleri aklınızda olsun. Dekorasyonu da yaz mevsiminin enerjisini taşıyan bir çizgiye sahip.
@eleosbodrum


15 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 15

Isola Manzara Gardens
METT Hotel&Beach Resort Bodrum’da konumlanan İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens sezonu açtı. Bodrum Kalesi manzaralı mekan 2024 Bodrum Michelin Guide’da tavsiye edilen restoranlar arasında da yer alıyor. Restoran yeni menü ve lezzetler konuklarını ağırlıyor. Etkileyici bir Bodrum manzarasına nazır yemek keyfi için aklınızda olsun.
@isolamanzarabodrum

16 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 16

Brava
The Bodrum Edition’ın açık hava restoranı Brava, yeni konsepti ile İtalyan esintilerini Bodrum’a taşıyor. Bu yılın büyük gastronomi sürprizi olan ve “BRAVA By Stefano Ciotti” adıyla yenilenen Brava, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Stefano Ciotti yönetimindeki mutfağı ve yenilenmiş seçkin menüsüyle konuklarına yepyeni bir gastronomi deneyimi yaşatacak.
@bravabodrum