3 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 3

Club Med Bodrum
Muhteşem bir koyda Ege klasiği... Club Med Bodrum 25 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Ege Denizi kıyısında, çam aağaçlarının gölgesinde yenilenme ve enerji toplama zamanı… Beyaz bungalovların arasında yer alan Club Med Bodrum, modern ve sofistike atmosferi, çamlar altında masaj imkanı, rüzgar sörfünden tüplü dalışa, okçuluğa, tenise her zevk ve yaşa göre spor aktiviteleri, şovlarıyla lüks ve eğlence dolu bir tatil deneyimi sunuyor.
@clubmedpalmiye

4 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 4

Hyde Bodrum
Yetişkinlere yönelik ultra her şey dahil tatil deneyimini Türkiye’de sunacak ‘boho-chic’ destinasyon Hyde Bodrum, 1 Mayıs 2024’te açılıyor. Hyde Bodrum’da sofistike bir inziva arayan gezginler için havuz veya bahçe manzaralı, özel havuzlu, jakuzili olmak üzere 212 oda ve süit seçenekleri mevcut. Arkadaşları veya sevdikleriyle sadece kendine özel bir tatil yaşamak isteyenler için ise üç yatak odalı, özel havuzlu ve mutfağı bulunan dört villa sunuluyor.
@hydebodrum


5 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 5

Casa Nonna Bodrum
Bodrum’un en güzel ve saklı koylarından birinde yer alan ve nefes kesen panoramik deniz manzarası ile büyüleyen Casa Nonna Bodrum; mavi bayraklı denizi, kendisine ait iskelesi, özel plajı, lüks ve konforun birleştiği yepyeni tasarımı, tümü deniz manzaralı 34 oda ve süitleri, tarladan sofraya yiyecek-içecek, SPA hizmetleri ile konuklarını ağırlıyor. Casa Nonna Bodrum’da gastronomi anlayışı geçmişten geleceğe uzanan köprülerin en önemlilerinden biri. Tohumdan toprağa ve oradan mutfağa giden gastronomi yolculuğunda, çiftlikler ile birlikte mevsimlik ürünlerini yetiştiriyor ve usta işi tariflerle tabaklara aktarıyor. Casa Nonna Bodrum, konuklarının damak zevkine Bodrum’un gastronomi trendlerine yön veren üç restoranı ile hitap ediyor ve bu yaz sezonunda da devam ediyor. Akdeniz’in iki gurme lezzet üreticisi olan Türk ve İtalyan mutfaklarını harmanlayan Morchella Bodrum’da uzman şefler, her yemeğin nadir ulaşılan lezzetini ortaya çıkarmak için en taze, yerel kaynaklı malzemeleri kullanarak doyumsuz menüler oluşturuyor. Begonville Restaurant, sağlıklı ve lezzetli yemeklerinin yanı sıra kahvaltı ve öğle yemekleri için tatlar sunuyor. Casa Nonna Bodrum’da kış sezonu boyunca da açık olan Olive Restaurant ise şık, sofistike atmosferi ile dikkat çekiyor.
@casanonnabodrum

6 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 6

The Bodrum Edition
The Bodrum EdItIon, Bodrum yarımadasının Batı ucundaki Tilkicik Koyu’nda, Bodrum Kalesi ve Bodrum Amfitiyatrosu’na birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. Zarif mimari tasarımıyla konforlu odaları, süit ve ‘’The Villa’’dan oluşan geniş kompleksinde üç gurme restoran, bar, gece kulübü, Beach Club, sonsuzluk havuzu, SPA bulunan lüks butik otel, keyifli bir yaz tatili deneyimi yaşayabileceğiniz mekanlardan. Yeme içme alanındaki sürprizleri, heyecanla beklenen etkinlikleri ve pop-up projeleriyle yazı karşılıyor. Brava, Kitchen gibi restoranları yine gastronomi tutkunlarını ağırlarken; gündüzleri daha rahat, akşamları ise daha eğlence odaklı olan sahil restoranı Morena’da ise İstanbul’un ünlü Asya Mutfağı INARI, INARI Kujira ile bu yaz yine Japon esintili menüsüyle konuklarını ağırlamaya devam edecek.
@thebodrumedition