7 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 7

Bodrum Loft
Demirbükü Koyu’nda yer alan; 36 villadan oluşan bu tatil köyü, farklı tiplerdeki konaklama seçeneklerinin yanı sıra bu yıl otel konseptinde konaklama seçeneği de sunarak Bodrum’da turizmi altı aya yayma geleneğini sürdürüyor. Villalar, sahipleri tarafından kullanılmadıkları zamanlarda Bodrum Loft’un rezervasyon sistemi üzerinden diğer ziyaretçilere kiralık olarak sunuluyor. Bodrum Loft, haftalık ve iki haftalık kısa dönem konaklama seçenekleriyle daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Marka restoranlarıyla da adından söz ettiren Bodrum Loft, bu yaz Ankara’nın sevilen lezzet durağı Ters Köşe Restoran’a ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Loft Elia Restaurant, Paper Moon ve Vakko L‘Atelier Patisserie gibi mekanları da burada deneyimlemek mümkün.
@bodrumloft

8 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 8

Mandarin Oriental, Bodrum
Ege Denizi’nin eşsiz maviliğine nazır bir konuma sahip. Bahçeli ve geniş teraslı odaları, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip süitleri, ev rahatlığını rezidans daireleri, lüks ve konforu bir araya getiren farklı konseptlerdeki villalarıyla bir tatil deneyimi sunuyor. Restoranlarıyla da gastronomi konusunda iddialı. Otelde bu yıl dünyaca ünlü isimlerin misafir şef olarak lezzet şöleni yaşatacak. Uzak Doğu’nun dünyaca tanınan lezzetlerini ve kokteyllerini Bodrum’daki misafirlerine sunan Hakkasan, modern steakhouse Atelier di Carne, Japon ve Peru lezzetlerinden esinlenen Nikkei mutfağına özgü sushi spesiyalleri ile hem öğlen hem de akşam yemeklerini bir lezzet yolculuğuna dönüştüren Kurochan by IOKI ve IOKI on the Beach, Akdeniz ile dünya mutfaklarından lezzetleri müzik eşliğinde sunan Lucca by the Sea bu yıl da Mandarin Oriental, Bodrum’da. Sezonun önemli yeniliklerinden biri de Alaçatı’nın meşhur restoranlarından olan Ferdi Baba’nın lezzetleri bu sezon Mandarin Oriental, Bodrum’da.
@mo_bodrum


9 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 9

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort
Bodrum Torba’da doğasıyla ve mavi bayraklı özel plajıyla konuklarını ağırlıyor. Özenle tasarlanan dinlenme ve güneşlenme alanlarıyla keyifli anlar yaşayabileceğiniz tesiste, sezon boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için tatilinizi dolu dolu geçireceğiniz özel etkinlikler de bulunuyor. Gastronomi alanında da özel deneyimler sunan otel İtalyan mutfağında POCO ve denizden sofraya gelen taze lezzetleri ile Skorpina A La Carte restoranları mevcut.
@doubletreebodrumisilclub

10 / 18
Yaz tatili için rota oluşturuluyor: İstikamet Bodrum - Resim : 10

METT Hotel & Beach Resort
Sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alan METT, sosyalleşmenin ve eğlencenin tüm deneyimin merkezinde yer aldığı bir konaklama deneyimi için aklınızda olsun. Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Ege’nin masmavi suları ile demir atan tekneler ve Güney kıyılarının keyfini çıkaranlar için keyifli bir ortama sahip. 72 oda, 31 adet suit loft ve villası, mavi bayraklı plajı var. Geniş teraslı loftların yanı sıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness & Wellness merkezleri de bulunuyor. Oteldeki, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor.
@mettbodrum