10 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 10

Twin Peaks

Washington'daki Twin Peaks adlı kurgusal kasabada geçen, bol miktarda kasvetli ışıklandırmaya sahip bu ürkütücü drama, sonbaharda izlemek için mükemmeldir (dizinin çoğu kışın geçse bile ). David Lynch'in 1989 yapımı sürrealist dizisi, lise öğrencisi Laura Palmer'ın cinayetini ve bu arada birkaç gizemi çözmeye çalışan FBI Ajanı Dale Cooper'ı (Kyle MacLachlan) konu alıyor. Eksantrik karakterler ve labirent benzeri olay örgüsü olmasa bile, Twin Peaks sadece çarpıcı görselleri için bile izlenmeye değer.

11 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 11

Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina the Teenage Witch hayranıysanız,90'ların klasiğinin yeniden yorumlanmış halini seveceksiniz. Chilling Adventures of Sabrina, sizi Sabrina Spellman'ın yarı cadı, yarı ölümlü olarak köken hikayesine götürecek. Netflix orijinali, Sabrina'nın kasabasını tehdit eden karanlık güçlere karşı dururken "normal" bir genç olarak hayatını nasıl sürdürdüğünü araştırıyor.


12 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 12

Bates Motel

Bu sezon Bates Motel ile ürpertici bir doz alın. 1960'ların Alfred Hitchcock klasiği Psycho'nun çağdaş bir ön filmi olan film, Norman Bates ve annesi Norma'nın filmde tasvir edilen olaylardan önceki hayatlarını modern bir ortamda anlatıyor. Başrollerinde eleştirmenlerce beğenilen oyuncular Vera Farminga ve Freddie Highmore'un yer aldığı Bates Motel , sizi koltuğunuzun ucunda tutacağından emin.

13 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 13

Charmed

Bu sonbaharda, sevilen ve izlenmeye değer dizi Charmed ile tamamen büyülenin. Annelerinin trajik ölümünden sonra, üç kız kardeş—Phoebe, Piper ve Prue—cadı olduklarını keşfederler. İşleri, ilişkileri ve arkadaşları arasında denge kurarken, San Francisco şehirlerinde kötülüğe karşı güçlerini kullanmayı öğrenirken onları takip edin.