12 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 12

Bates Motel

Bu sezon Bates Motel ile ürpertici bir doz alın. 1960'ların Alfred Hitchcock klasiği Psycho'nun çağdaş bir ön filmi olan film, Norman Bates ve annesi Norma'nın filmde tasvir edilen olaylardan önceki hayatlarını modern bir ortamda anlatıyor. Başrollerinde eleştirmenlerce beğenilen oyuncular Vera Farminga ve Freddie Highmore'un yer aldığı Bates Motel , sizi koltuğunuzun ucunda tutacağından emin.

13 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 13

Charmed

Bu sonbaharda, sevilen ve izlenmeye değer dizi Charmed ile tamamen büyülenin. Annelerinin trajik ölümünden sonra, üç kız kardeş—Phoebe, Piper ve Prue—cadı olduklarını keşfederler. İşleri, ilişkileri ve arkadaşları arasında denge kurarken, San Francisco şehirlerinde kötülüğe karşı güçlerini kullanmayı öğrenirken onları takip edin.


14 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 14

The Twilight Zone

Yerini dolduramayan The Twilight Zone ile en üst düzey ürkütücü geri dönüşün tadını çıkarın. Bu ikonik dizi 65 yıl önce başlamış olsa da, kesinlikle zaman testinden geçiyor. Tüyler ürpertici konuşan bebeklerden ele geçirilmiş mankenlere kadar, The Twilight Zone soğuk bir sonbahar gecesi için harika bir izleme deneyimi. Beş sezonluk bir aradan sonra, bu antoloji dizisine kesinlikle kapılacaksınız.