2 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 2

Gilmore Girls

Listedeki en bariz seçimle başlayalım. Gilmore Girls, herkesin birbirini tanıdığı ve neredeyse tüm yıl boyunca düşüşte olduğu şirin bir Connecticut kasabasında geçiyor. Dizi, anne-kız/en yakın arkadaş ikilisi Lorelai ve Rory Gilmore'un aile, arkadaşlık ve romantik ilişkilerde yol almasını konu alıyor. Büyüleyici, iç ısıtan ve saatlerce izlenmesi kolay bir dizi.

3 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 3

Friday Night Lights

Sonbahar aynı zamanda futbol sezonudur, bu da Friday Night Lights'ı bu liste için mükemmel bir seçim haline getirir; ancak bu dramanın tadını çıkarmak için spor hayranı olmanıza gerek yok. Kırsal Teksas'ta geçen dizi, eyalet şampiyonluğunu kazanmak için çalışan bir futbol takımı kadar küçük kasaba Amerika'sının karşı karşıya olduğu sorunlarla da ilgilidir. Ayrıca dizide Connie Britton, Jesse Plemons, Minka Kelly ve Michael B. Jordan gibi birçok büyük oyuncu yer almaktadır.


4 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 4

Stranger Things

En popüler Cadılar Bayramı kostümlerinden birine ilham veren Stranger Things , sonbaharda izlemek (veya tekrar izlemek) için mükemmel bir dizi. Yaz aylarında geçen 3. Sezon hariç, dizi esas olarak sonbaharda, doğaüstü lanetli Hawkins, Indiana kasabasında geçiyor. Hükümet komploları, ürkütücü bilim kurgu, ergenlik dönemi tuhaflıkları ve 80'ler nostaljisi için bu çocuk liderliğindeki gerilim dizisini izleyin.

5 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 5

Big Little Lies

Big Little Lies'da hangi mevsimde olduğumuzu bilmiyoruz —ama Kaliforniya'nın Monterey sahil kasabasında genellikle kazak havası yaşanıyor gibi görünüyor. Dizi, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoe Kravitz ve Shailene Woodley tarafından canlandırılan, üst sınıf toplumdaki annelerden oluşan yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosunu konu alıyor. Dizi, cinayet gizemi, banliyö skandalı ve ciddi anlamda yüksek dolarlı sahil mülklerinden muhteşem manzaralar sunuyor.