7 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 7

This Is Us

İyi bir ağlamaya ve hayat, kayıp ve aile üzerine düşünmeye ihtiyacınız varsa, This Is Us bunu sağlayabilir. Dizi, Mandy Moore ve Milo Ventimiglia'nın benzersiz bir üçüz çiftinin ebeveynlerini canlandırdığı duygusal bir aile dramasıdır. Dizi büyük ölçüde şimdiki zamanda geçer, ancak karakterlerin hayatlarının önemli anlarını göstermek için geri dönüşler yapar. Ve bu aile dramasının sonbahar gibi hissettirmesini merak ediyorsanız, bunun bir kısmı, dizinin altı sezonu boyunca Şükran Günü bölümlerinin tekrarlanan önemidir.

8 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 8

Only Murders in the Building

NYC merkezli bu cinayet gizemi, komedi efsaneleri Steve Martin ve Martin Short'un Selena Gomez ile birlikte rol aldığı türe daha neşeli bir bakış açısı getiriyor. Aynı Upper West Side apartman binasında yaşayan bu sıra dışı üçlü, bir cinayeti araştırmak ve bir podcast hazırlamak için bir araya geliyor. Bu şovda hava her zaman biraz soğuktur ve Gomez'in karakteri Mabel, sonbahar modasına ciddi ilham verecek büyük bir palto koleksiyonuna sahiptir.


9 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 9

Buffy the Vampire Slayer

Dizi, Kaliforniya'nın Sunnydale adlı kurgusal kasabasında geçse de, kasvetli ışıklandırma ve doğaüstü maceralar, bu 90'ların kült klasiğini Ekim izleme listenize eklemek için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Buffy the Vampire Slayer, Sarah Michelle Gellar'ı, kötü güçlerle ve lise dramalarıyla aynı anda mücadele ederken, başroldeki karakter olarak çıkış rolünde takip ediyor.

10 / 14
Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi - Resim : 10

Twin Peaks

Washington'daki Twin Peaks adlı kurgusal kasabada geçen, bol miktarda kasvetli ışıklandırmaya sahip bu ürkütücü drama, sonbaharda izlemek için mükemmeldir (dizinin çoğu kışın geçse bile ). David Lynch'in 1989 yapımı sürrealist dizisi, lise öğrencisi Laura Palmer'ın cinayetini ve bu arada birkaç gizemi çözmeye çalışan FBI Ajanı Dale Cooper'ı (Kyle MacLachlan) konu alıyor. Eksantrik karakterler ve labirent benzeri olay örgüsü olmasa bile, Twin Peaks sadece çarpıcı görselleri için bile izlenmeye değer.