3 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film  (23-29 Ekim) - Resim : 3

8- Karanlık Gece

Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez. Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır?

4 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film  (23-29 Ekim) - Resim : 4

7- Do Not Disturb

Pandemi yüzünden işsiz kalan Ayzek iyice dibe vurmuştur. Nihayet sessiz sakin bir otelde iş bulur fakat daha ilk gece vardiyasında konuklar başına olmadık işler açar.


5 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film  (23-29 Ekim) - Resim : 5

6- Nowhere

Harap hâldeki totaliter bir ülkeden kaçarken denizin ortasında sürüklenen bir konteynere hapsolan hamile ve yalnız bir kadın hayatta kalma mücadelesi verir.

6 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film  (23-29 Ekim) - Resim : 6

5- Rahibe Ölüm

Narcisa, mucizelerle dolu bir çocukluktan sonra rahibe olur ve rahatsız edici bir varlığın dolaştığı eski bir manastırda kızlara öğretmenlik yapmaya başlar. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence