4 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (23-29 Ekim) - Resim : 4

7. Reptile

Genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinin ardından gerçekleri araştırmak için harekete geçen sert bir dedektif aldatmacalarla örülü karmaşık bir ağı ortaya çıkarır.

5 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (23-29 Ekim) - Resim : 5

6. Monster High: The Movie

Film, Monster High'da kendine bir yer bulan Clawdeen'i takip edecek. Tüm hayatını saklanarak yaşayan Clawden Wolf, Monster High'a kyıt olduğunda nihayet artık kendisi gibi olabileceği için mutludur. Ancak gizli sinsi bir plan okulu tehdit ettiğinde, Clawden'in günü kurtarmak için canavar kalbini kabul etmeyi ve kucaklamayı öğrenmesi gerekir.


6 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (23-29 Ekim) - Resim : 6

5. Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

Alvin ve kankaları, süper rock yıldızı formatındaki hayat tarzlarına ara vermek durumundadırlar. Çünkü eğitim şarttır ve süperstarlık sonra gelecektir! Yeni serüvenlerinde ise yeğen Tobi ile birlikte Alvin, Simon ve Theodore Dave Seville okullarının müzik programını kurtarma derdine düşeceklerdir. Okullarına devam etmek için süperstar'lıktan vazgeçen sincaplar okulun müzik programını $25,000 dolar ödül verilen yarışmayı kazanarak kurtarmakla görevlendirilirler. Fakat bu sefer yalnız değillerdir ve afilli "rakibeleri" kendilerine göz açtırmayacaklardır. Çünkü karşılarına çıkan "dişli" rakipleri "kız sincaplar"dan oluşan bir müzik grubu olan The Chipettes'ler ;Britany, Eleanor ve Jeanette'dır. Rekabet ve hırsa aşk ve romantizm karışacaktır.

7 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (23-29 Ekim) - Resim : 7

4. Cold Pursuit

Soğuk İntikam, uyuşturucu baronu tarafından öldürülen oğlunun intikamını almaya çalışan bir babanın hikayesini konu ediyor. Sessiz bir aile babası olan Nels, kar temizleyiciliği yapmaktadır. O, Rocky Dağları’ndaki gösterişli kasabanın kardan etkilenmemesini, yolların daima açık tutulmasını sağlar. Eşiyle birlikte turistlerin rağbet ettiği bu yerde konforlu bir kulübede mutlu bir yaşam sürer. Nels sakin ve huzurlu olan bu kasaban ayrılmak zorundadır çünkü oğlu bir uyuşturucu baronu tarafından öldürülmüştür. Vakit kaybetmeden intikam almak için oğlunu öldüren adamın peşine düşer. Bu alışılmadık kahraman, avcılık yeteneklerini kullanarak sıradan bir insandan yetenekli bir katile dönüşür ve karteli parçalamayı amaçlar. Nels'in yaptıkları tahmin edilemez bir gangster olan Viking ile rakip bir mafya patronu arasında bir bölge savaşına yol açar. Neredeyse kimsenin yarasız ayrılamayacağı bu savaşta adalet sağlanacaktır.