3 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 3

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

PALYAÇO

Şüphesiz İkizler palyaço olarak Cadılar Bayramı'nda çok eğlenecekler. Zodyak'ın en saf hava burcu olarak, 31 Ekim'de dışarıdayken şakalar yapmak, dans etmek ve kendinizi gerçekten bir palyaço gibi saf yerine koymak isteyeceksiniz.

Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda palyaço versiyonu var, bu yüzden ruh halinize göre hangisini beğendiğinizi seçebilirsiniz. Sırıtan bir korku filmi palyaçosu, TikTok'ta viral olan bir Pierrot palyaçosu veya büyük, kırmızı burunlu klasik bir doğum günü palyaçosu olabilirsiniz.

4 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 4

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

MELEK

Zodyağın en duygusal ve ruhu naif burçlarından biri olan Yengeç, parlak bir hale, tüylü kanatlar ve yumuşak, uçuşan bir elbiseyle tamamlanmış tatlı bir melek gibi giyindiğinde kendini evinde hissedecektir.

Ayrıca gümüş rengi Yengeç'in şanslı rengidir. Fazladan eterik görünmek için bolca sim ve metalik bir oje sürebilirsiniz.


5 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 5

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

ŞEYTAN

Cadılar Bayramı'nda şeytan kıyafeti giymek için Aslan'dan başka kim olabilir ki? Bu kostümü kırmızı, yüksek topuklu ayakkabılar, sert makyaj ve keskin, sivri boynuzlarla tamamlayabilirsiniz. Yani en sevdiğiniz şeylerin hepsi.

Güneş tarafından yönetilen bir ateş burcu olarak bayılacağınız, göz kamaştırıcı bir kostüm. Aynı zamanda hem korkutucu hem de seksi, bu yüzden eğlenceyi seven, ateşli kişiliğinizin tüm yönlerini kapsayacaktır.

6 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 6

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

KARA KEDİ

Başaklar Cadılar Bayramı söz konusu olduğunda gerçek toprak burçları gibi davranır. Sadeliği, rahatlığı ve geleneği seversiniz, bu yüzden son on yıldır dolabınızda tüylü kara kedi kulakları zaten var büyük ihtimal.

Hızlı bir kostüm fikrine ihtiyacınız varsa, siyah bir balıkçı yaka ile eşleştirirsiniz ve kombin tamamdır. Bununla birlikte, bu klasik kostümün slinky, sevimli ve biraz seksi olmasını da takdir edersiniz.