8 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 8

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

YARASA

Akrep burcunun tüm burçların en ürkütücüsü ve korkutucusu olacağını  söylemeye gerek yok, tıpkı çığlık atan, uçan bir yarasa gibi. Dönüşümcü Plüton tarafından yönetilen sezgisel bir su burcu olarak, yarasalarla birlikte gelen gelenekleri de derinden takdir ediyorsunuz. Bram Stoker'ın Drakula'sında vampir bir yarasaya dönüşür ve istediği zaman uçup gider. Siz de bunu her gün yapabilmeyi isterdiniz değil mi?

9 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 9

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

İSKELET

Bu klasik Cadılar Bayramı kostümü Yay burçları için mükemmeldir. Muhtemelen tatilin ufukta olduğunu unuttunuz ve bir partiye giderken hemen bir şeyler satın almanız gerekiyor olacak.

Herhangi bir kostüm mağazasında stokta iskelet kostümü bulunur ve aksesuarlar bulmanız bile gerekmez. Sadece tulumu giyin ve kendinize zaman ayırın.


10 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 10

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

ZOMBİ

Bir Oğlak olarak hayatınızın çoğunu zorlu liderlik rollerinde geçiriyorsunuz, bu yüzden uzun bir haftanın sonunda kendinizi bir zombi gibi hissetmeniz mantıklı. Yorgunluğunuzu telafi etmek ve tüm arkadaşlarınızı güldürmek için bu Cadılar Bayramı'nda zombi gibi davranın. Yırtık giysiler giyin, gırtlaktan gelen homurdanmanızı prova edin ve sizi yürüyen ölüler gibi gösteren yüz boyaları kullanın.

11 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 11

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

HAYALET

Bağımsız, Uranüs tarafından yönetilen bir hava burcu olan Kova, her zaman kendi işini yapmayı sever, Cadılar Bayramı partilerinde bile. Gizemli bir şekilde etrafta dolaşmak istiyorsanız, hayalet olarak gidin ve kimsenin gerçek kimliğinizi bilmesine izin vermeyin. Başınızın üzerinde bir çarşafla bir sohbetin kenarında durabilir ve kimse sizi tanımaz...