9 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 9

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

İSKELET

Bu klasik Cadılar Bayramı kostümü Yay burçları için mükemmeldir. Muhtemelen tatilin ufukta olduğunu unuttunuz ve bir partiye giderken hemen bir şeyler satın almanız gerekiyor olacak.

Herhangi bir kostüm mağazasında stokta iskelet kostümü bulunur ve aksesuarlar bulmanız bile gerekmez. Sadece tulumu giyin ve kendinize zaman ayırın.

10 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 10

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

ZOMBİ

Bir Oğlak olarak hayatınızın çoğunu zorlu liderlik rollerinde geçiriyorsunuz, bu yüzden uzun bir haftanın sonunda kendinizi bir zombi gibi hissetmeniz mantıklı. Yorgunluğunuzu telafi etmek ve tüm arkadaşlarınızı güldürmek için bu Cadılar Bayramı'nda zombi gibi davranın. Yırtık giysiler giyin, gırtlaktan gelen homurdanmanızı prova edin ve sizi yürüyen ölüler gibi gösteren yüz boyaları kullanın.


11 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 11

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

HAYALET

Bağımsız, Uranüs tarafından yönetilen bir hava burcu olan Kova, her zaman kendi işini yapmayı sever, Cadılar Bayramı partilerinde bile. Gizemli bir şekilde etrafta dolaşmak istiyorsanız, hayalet olarak gidin ve kimsenin gerçek kimliğinizi bilmesine izin vermeyin. Başınızın üzerinde bir çarşafla bir sohbetin kenarında durabilir ve kimse sizi tanımaz...

12 / 12
Burcunuza özel Cadılar Bayramı kostüm önerileri - Resim : 12

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

VAMPİR

Balık burcu olarak, bir fırsat verildiğinde bir vampirle bile mutlu bir şekilde başka bir dünyadan aşk yaşarsınız. Vampir aşk hikayeleri her zaman okumak ve izlemek için en sevdiğiniz tür olmuştur, bu yüzden bu Cadılar Bayramı'nda ona tercih edin ve kötü bir kan emici gibi giyinin. Dişleri, Viktorya tarzı dantelleri ve uzun kırmızı bir pelerini düşünün.