8 / 12
Yaz düğününüzde kullanabileceğiniz en popüler 10 renk - Resim : 8

BEYAZ

Beyazlarla dolu bir düğün yeni tarz bir şey değil ama bir nedenden dolayı klasikler arasında yer alıyor. Yaz, beyazları beyaz temalı düğününüze zarif bir hava katarak mekanınızın doğal güzelliğinin öne çıkmasını sağlar. Beyaz düğününüze biraz daha kişilik kazandırmak için nötr tonu dokuyla güçlendirdiğinizden emin olun. Çiçek aranjmanlarına hacim ve benzersiz şekiller kazandırmak için ortanca, delphinium, bebek nefesi veya calla zambaklarını birleştirin. Pürüzlü kenarlı masa örtüleri, fırfırlı kremalı kekler ve parlayan konik mumlar da dekorunuzun görsel ilgisini artırabilir.

9 / 12
Yaz düğününüzde kullanabileceğiniz en popüler 10 renk - Resim : 9

TURUNCU

Turuncu, yaz düğünleri için beklenmedik bir renk olabilir. Bir düğünü merkeze almak çok cesur görünse de, kutlamanıza dahil edilecek hoş bir vurgu rengi olabilir. Kadife çiçeği, Hindu düğün törenlerinde çiçek aranjmanlarına dahil etmek için favori bir bitkidir; zinnia ve gelincik gibi diğer çiçekler ise şenliklerinize renk katabilir. Akdeniz esintili bir kutlama için aranjmanlarınıza narenciye bile dahil edebilirsiniz. Daha sade bir yaklaşım için şeftali ve kayısı gibi turuncunun yumuşak tonlarına bakın. Veya pişmiş toprak veya pas gibi daha derin bir renk tonu kullanın.


10 / 12
Yaz düğününüzde kullanabileceğiniz en popüler 10 renk - Resim : 10

MOR

Yaz düğününüzde çiçeklere ağırlık vermek istiyorsanız tercihlerinize moru dahil etmeyi düşünün. Yaz sezonu, kutlamanızın buketlerine ve süslerine mor renk katmayı kolaylaştıran çeşitli tonlarda çok sayıda güzel çiçek açar. Bunlardan bazıları: larkspur, ortanca, tatlı bezelye ve süsendir. Yaz başındaki düğünler, taze çiçek açan morsalkım veya leylak da içerebilir.

11 / 12
Yaz düğününüzde kullanabileceğiniz en popüler 10 renk - Resim : 11

BEJ

Bej bir düğün size sıkıcı gelse de aslında hiç de öyle değildir. Bu yumuşak nötr ton, zarafeti veya sade bir hava yakalamak isteyen bir kutlama anı için mükemmeldir. Sofra takımları ve dekor için doğal seramiklerden yararlanın, toprak tonlarıyla oynayın veya kurutulmuş çiçekler ve otlarla estetiğinizin dokusunu güçlendirin. Krem ve bej tonları aynı zamanda şık, minimalist bir etki için metalik ve camla da iyi uyum sağlar ve hemen hemen tüm renklerle iyi bir şekilde eşleşir.