Kayısılı Muz 10 Temmuz 2014 Malzemeler : 1 adet yerli muz 2 adet kayısı Birkaç damla limon suyu Hazırlanışı : Kayısıları iyice yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Muzu soyup kayısılar ve biraz limon suyu ile püre haline getirin. Bekletmeden tüketin. sık okunanlar Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi astro haber 25 Kasım 2024 burçlara neler getiriyor? Aşk, sağlık, para... 24 Kasım burç özellikleri Haftalık burç yorumları: Bu hafta sizi neler bekliyor? magazin Cem Yılmaz oğlu Kemal'i paylaştı: Daçkalı Kemal... Nail Gönenli ve şef İdil Yazar aşk yaşıyor iddiası Çağatay Ulusoy’lu "Eşref" dizisinin kanalı belli oldu