Patatesli ve bezelyeli püre 15. aydan itibaren 22 Ağustos 2013 Malzemeler 1 adet orta boy patates 1 çorba kaşığı bezelye içi 1 yaprak ıspanak 1 çay kaşığı ince bulgur 1-2 dilim havuç 2 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı Patatesi, bezelyeyi, ıspanağı, ince bulguru ve havucu buharda pişirin. Püre haline getirdikten sonra tereyağı ile tatlandırın. sık okunanlar Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi astro haber 25 Kasım 2024 burçlara neler getiriyor? Aşk, sağlık, para... 24 Kasım burç özellikleri Haftalık burç yorumları: Bu hafta sizi neler bekliyor? magazin Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden 2. fragman Kızılcık Şerbeti’nde yeni ayrılık Cem Yılmaz oğlu Kemal'i paylaştı: Daçkalı Kemal...