Creme de Barry (Karnabahar çorbası) tarifi nasıl yapılır?
Fransız mutfağının vazgeçilmez çorbası Creme de Barry karnabahar çorbası olarak biliniyor. Lezzetli mi lezzetli karnabahar çorbasını hazırlaması çok kolay. Hem şifa kaynağı hem de lezzetli creme de barry nasıl yapılır? Tüm gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı....

KAÇ KİŞİLİK
6 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
15 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
35 dakikaKALORİ
150Creme de Barry (Karnabahar çorbası) için gerekli malzemeler
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 pırasa
- yıkanmış ve beyaz kısmı doğranmış
- 1 baş karnabahar
- parçalanmış
- 1 patates
- küp doğranmış
- 6 su bardağı tavuk suyu ( su ile karışık kullanılabilir)
- 2 diş sarımsak
- ezilmiş
- tuz biber
- 2 yemek kaşığı maydanoz
- doğranmış
Creme de Barry (Karnabahar çorbası) tarifi adım adım yapılışı
1
Tavaya zeytinyağı ve tereyağını ekleyin ve ısıtın. Pırasaları ekleyin ve 10 dakika kısık ateşte pişirin.
2
Karnabahar, sarımask, patates ve tavuk suyu ekleyerek karıştırın. Tuz, karabiber ile tatlandırın.
3
Kapağını kapatın ve kaynatın. Daha sonra yaklaşık 20 dakika veya karnabahar ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Hafifçe soğutun.
4
Pürüzsüz olana kadar bir blender veya mutfak robotunda püre haline getirin. Tavaya geri alın süt ya da tavuk suyu ile istediğiniz kıvama getirin.
5
Çorbayı maydanoz serperek servis edin. Afiyet olsun.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
