Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır?
Bebek Patio’da Brand Chef Muhittin Kabasakal’ın sizin için hazırladığı bu müthiş lezzeti mutlaka deneyin.

KAÇ KİŞİLİK
1 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
40 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
30 dakikaKALORİ
364Casarecce di mare için malzemeler;
- 4 karides
- 2 deniztarağı
- 5 vongole (kum midyesi)
- 1 dal/tutam taze kekik
- 50 gr beyaz şarap
- 10 gr zeytinyağı
- 10 gr kuru soğan
- 140 gr casarecce cins makarna
Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır? adım adım yapılışı
1
Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın.
2
Ardından beyaz şarap, vongole ve zeytinyağı ile harmanlayın.
3
Diğer taraftan ayıklanmış karides ve deniztaraklarını tavada soteleyin ve ilk başta yaptığınız vongoleli karışımı da ekleyerek orta ateşte güzelce çevirin.
4
Makarnanızı al dente haşlayın ve daha önceden hazırladığınız karışıma kekiği de ekleyip harmanlayarak servis edin.
yemek

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?

Bir diyetisyene göre 5 farklı fit tatlı

Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz, pratik 9 tatlı tarifi
