Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır?
Bebek Patio’da Brand Chef Muhittin Kabasakal’ın sizin için hazırladığı bu müthiş lezzeti mutlaka deneyin.
KAÇ KİŞİLİK
1 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
40 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
30 dakikaKALORİ
364Casarecce di mare için malzemeler;
- 4 karides
- 2 deniztarağı
- 5 vongole (kum midyesi)
- 1 dal/tutam taze kekik
- 50 gr beyaz şarap
- 10 gr zeytinyağı
- 10 gr kuru soğan
- 140 gr casarecce cins makarna
Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır? adım adım yapılışı
1
Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın.
2
Ardından beyaz şarap, vongole ve zeytinyağı ile harmanlayın.
3
Diğer taraftan ayıklanmış karides ve deniztaraklarını tavada soteleyin ve ilk başta yaptığınız vongoleli karışımı da ekleyerek orta ateşte güzelce çevirin.
4
Makarnanızı al dente haşlayın ve daha önceden hazırladığınız karışıma kekiği de ekleyip harmanlayarak servis edin.