Kurumeyveli paçavra tatlısı
Malzemeler
1 yufka
1 çorba kaşığı bal
2 tane kuru kayısı
Bir miktar fıstık
Tereyağı
Hazırlanışı
1 yufkayı minik parçalar halinde elle didikleyin. Didiklediğiniz yufkayı ister bir fırın kabında ister yağlı kağıdın üzerine koyup üzerine bir kaç parça tereyağı koyun. Ardından bir kaşık bal, ince kıyılmış kuru kayısı ve bir miktar fıstığı üzerine serpip 200 derecelik fırında 15-20 dakika kadar pişirin.
1 yufka
1 çorba kaşığı bal
2 tane kuru kayısı
Bir miktar fıstık
Tereyağı
Hazırlanışı
1 yufkayı minik parçalar halinde elle didikleyin. Didiklediğiniz yufkayı ister bir fırın kabında ister yağlı kağıdın üzerine koyup üzerine bir kaç parça tereyağı koyun. Ardından bir kaşık bal, ince kıyılmış kuru kayısı ve bir miktar fıstığı üzerine serpip 200 derecelik fırında 15-20 dakika kadar pişirin.