Bazaar
MALZEMELER
1/2 vanilya çubuğu, 2 cl limon suyu
1 kırmızı tane biber
5 cl Absolut Mandrin
4 ahududu, 1 cl şeker şurubu
HAZIRLANIŞI
Vanilya çubuğu, limon suyu, tane kırmızı biber, mandalinalı votka, şeker şurubu ve ahududular karıştırıcının içinde ezilir, daha sonra üzerine buz konulup aynı karıştırıcıda soğutulur ve martini bardağına süzülür. Ayrı bir karıştırıcıya sakızlı merengue konulup soğutulur. Süzülen kokteyl bardağının en üst kısmına eklenir.
1/2 vanilya çubuğu, 2 cl limon suyu
1 kırmızı tane biber
5 cl Absolut Mandrin
4 ahududu, 1 cl şeker şurubu
HAZIRLANIŞI
Vanilya çubuğu, limon suyu, tane kırmızı biber, mandalinalı votka, şeker şurubu ve ahududular karıştırıcının içinde ezilir, daha sonra üzerine buz konulup aynı karıştırıcıda soğutulur ve martini bardağına süzülür. Ayrı bir karıştırıcıya sakızlı merengue konulup soğutulur. Süzülen kokteyl bardağının en üst kısmına eklenir.